"Танцуют все-7": девушка танцевала ради известного певца

Переглядів: 1640

20 жовтня 2014 13:55

Танцуют все-7: девушка танцевала ради известного певца фото
Дівчина станцювала про нещасну любов до Вадима Олійника
Участница шоу станцевала о несчастной любви к известному украинскому певцу - Вадиму Олейнику. Оценить ее выступление запорожцы могут на видео ниже.

20-річна Катя Олійник всю біль і образу до коханої людини висловила в своєму танці на київському кастингу.

Заради творчого розвитку Катя кинула рідне місто і переїхала в Київ. Випадкова зустріч з учасником популярного гурту «ДіО.Фільми» Вадимом Олійником повністю перевернула життя дівчини. У свій час молоді люди досить близько спілкувалися і проводили багато часу разом, але мріям Каті про довге і щасливе кохання із зіркою шоу-бізнесу не судилося збутися. Рятуючись від відчаю, дівчина з головою пішла в танці. Через рух Катя навчилася виражати всю біль та образу і історію своєї нещасної любові вирішила розповісти в соло на київському кастингу.

Проникливе соло Каті під пісню у виконанні Алли Пугачової «Не відрікаються люблячи» викликало сльози на очах Тетяни Денисової.

«Прозвучали перші акорди пісні, – прокоментував виступ Каті Раду Поклітару, – і я подумав:« Боже, яка жахлива помилка! Навіщо брати геніальне виконання цієї пісні? Неможливо дотягнутися в сольному танці до тих висот, які задає Пугачова! До цих віршів, до цієї гармонії, до цієї мелодики. Навіщо молодій дівчині намагатися зробити неможливе?

Источник: dance.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: