Достойно внимания: Енергоефективні технології – у ВЦ «Козак-Палац»

Переглядів: 1032

18 серпня 2014 09:18

Достойно внимания: Енергоефективні технології – у ВЦ «Козак-Палац» фото

З 10 по 12 вересня новітні енергозберігаючі технології в промисловості та житлово-комунальному господарстві будуть продемонстровані на щорічній спеціалізованій виставці «Енергія - 2014», а також стануть темою експертних дискусій на Міжнародному Енергетичному Форумі у виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б).

Одночасно відбудуться: спеціалізовані виставки «Опалення та водопостачання», «Енергоефективне будівництво» (теперішня назва  «Домострой-Осінь»), «Екологія міста».

Провідна подія цього року - широка презентація Муніципального енергетичного плану Запоріжжя (містить програму дій, спрямованих на зниження енергоспоживання будівель). Спеціальна експертна комісія, що буде працювати під час виставки, вивчатиме пропозиції компаній-учасників з енергомодернізації. Найкращим може бути запропоновано співробітництво у реалізації проектів для комунальної сфери.

Конференції, «круглі столи», ділові зустрічі та презентації нових проектів традиційно супроводжують виставкові заходи у ВЦ «Козак-Палац». Зокрема, більше дізнатися про потреби міста, наочно представити свої пропозиції профільним компаніям допоможе «Контактна енергетична біржа» зі спеціалістами комунальних підприємств області.

Виставка «Енергія-2014» обіцяє бути цікавою не тільки для фахівців, але й для всіх городян, які відповідально готуються до зимового сезону та приділяють особливу увагу енергозбереженню у власному будинку. Сприятимуть цьому спеціалізовані експозиції «Енергоефективне будівництво», «Опалення та водопостачання», що продемонструють актуальне обладнання та рішення в цій сфері. Серед тематичних напрямків – теплоізоляція, кондиціювання, вентиляція, екологічний контроль.

 • Довідково

У виставці «Енергія-2013» взяли участь 85 компаній з усіх регіонів України, у Форумі – понад 200 фахівців галузі, представників фінансових установ, потенційних інвесторів.

Географія учасників: Білорусь, Великобританія, Іспанія, Німеччина, Польща, Росія, Україна, Фінляндія, Франція.

Виставкова площа: 1200 кв. м

Відвідувачі: більше 4500 чоловік.

 Запрошуємо спеціалізовані українські компанії-виробники, представників зарубіжних торгових марок, спеціалістів енергетичного сектору приєднатися до пошуку нових ідей та взяти участь в експозиціях і роботі Форуму.

 З повагою, оргкомітет:

Запорізька торгово-промислова палата, тел.: +38 (061) 213-50-26

expo4@cci.zp.ua, expo2@cci.zp.ua, www.expo.zp.ua



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: