"Холостяк-4": Костя Евтушенко рассказал о будущей свадьбе

Переглядів: 4049

19 травня 2014 18:30

Холостяк-4: Костя Евтушенко рассказал о будущей свадьбе фото
Костянтин Євтушенко розповів про майбутнє весілля
На телеканалі СТБ завершується четвертий сезон проекту «Холостяк». До цього часу шанувальники шоу мали можливість уболівати за американського танцюриста українського походження Максима Чмерковського, нащадка роду Романових із Великобританії – Френсіса Метью та російського пластичного хірурга – Андрія Іскорнєва.

Цього разу за прихильність красунь боровся успішний бізнесмен зі Львова Костянтин Євтушенко. «ЧК» розпитав у холостяка про враження від участі в шоу.

Чому вирішили попрощатися з холостяцьким життям? Адже багато чоловіків убачають у цьому лише «плюси».

Переваги від холостяцького життя чоловік отримує лише до певного періоду. Раніше взагалі вважалося, що неодружені чи холостяки – це невдахи, які не можуть знайти собі жінку. Нині все змінилося. Узагалі вважаю, що до 27-28 років ти просто «неодружений». На це можуть бути різні причини: ще не зустрів «саме ту», любиш сам планувати свій час, не певен, що готовий зупинитися на одній жінці, або просто хочеш повністю присвятити себе батькам, друзям, роботі. Мій вибір був на користь роботи й спорту. Але настав час і зрозумів, що дуже хочеться поділитися з близькою людиною результатами своєї праці та емоціями, які мене охоплюють під час подорожей різними країнами. Водночас дуже люблю дітей і готовий стати батьком. Тому сьогодні в статусі холостяка мене не приваблює нічого, і я з радістю готовий його змінити.

Що стало на заваді знайти другу половинку в житті?

Ви ж не думаєте, що моя участь у проекті «Холостяк» – це від відчаю? (сміється). Проект мене «знайшов» сам, і я подумав: а чом би й ні? Такий шанс випадає раз на життя. А стосовно другої половинки… У моєму житті були тривалі чудові стосунки з дівчиною, яку вважав «тією самою». Але життя вирішило інакше.

Як рідні та друзі сприйняли ваше рішення взяти участь у шоу?

Хлопці сказали: «О, це ти будеш серед 25 дівчат? Треба йти!». Подруги дивувалися: «Костю, ми від тебе такого не очікували…» Мама сумнівалася: «Може, не треба настільки радикально підходити до пошуку нареченої?», а батько підтримав мене повністю, бо він такий же авантюрист, у доброму розумінні цього слова, як і я.

Попередні сезони «Холостяка» дивилися?

Ні. Лише коли прийняв пропозицію СТБ, переглянув кілька епізодів із кожного сезону – для розуміння формату. Спеціально не передивлявся повністю, аби випадково не перейняти чиюсь манеру поведінки. Та й навіщо? То були історії інших чоловіків з іншими дівчатами, а я мав побудувати свою.

Якими були перші враження й думки під час знайомства з учасницями?

«Які вони всі гарні!» (сміється). Було дуже цікаво знайомитися, дізнаватися, хто чим займається в житті. Приємно вразило, що в багатьох дівчат цікаві професії: фінансовий інспектор, криміналіст, телеведуча, підприємець…

Одразу помітили серед них свою майбутню обраницю чи закохувалися поступово?

Скажемо так: майбутня переможниця ще на першій вечірці зуміла повести себе неординарно та привернути цим мою увагу. Поступово дізнавався про неї все більше, і бачив, що це достатньо мудра та позитивна дівчина, яка знає, чого хоче від життя, готова розвиватися й працювати над собою, може чимось поступитися, не втрачаючи гідності, у стосунках із чоловіком є м’якою та турботливою. Такі риси я дуже ціную.

Якби мали можливість, не проти були б обрати відразу кількох дівчат? Вам близька полігамія?

Це не моє. Навіщо? Із радістю буду спілкуватися та дружити з дівчатами, але моєю жінкою має бути лише одна.

Чи складно було демонструвати, або навпаки – стримувати власні почуття перед телекамерами?

Лише перші три дні. Потім ми ті камери й не помічали. Дуже часто мене запитують, де я справжній. Так от, камера ніяк не впливала на мою поведінку. Не намагався грати чи зображати із себе когось. Ті, хто мене добре знає, відмітили, що в проекті я такий самий, як і в житті, зі своїми перевагами, недоліками та звичками.

Що відчували під час кожної Церемонії троянд?

Вони були найважчими моментами на проекті. Але такий формат – і щотижня одна чи дві дівчини мали повертатися додому. Дуже боявся когось образити, тому намагався добирати такі слова, які б не завдавали болю дівчатам.

Учасниці-дівчата під час зйомок проекту проходили чимало екстремальних випробувань. А чи довелося вам щось робити вперше у житті?

Уперше танцював вальс під водою (під час побачення-дайвінгу з Юлією). Уперше куштував ще тепле серце кобри (коли з Оленкою, Віталією та Любою ходили в місцевий ресторанчик у В’єтнамі). Уперше був у Венеції – і дуже радий, що це було побачення з особливою дівчиною Юліаною. Уперше грав у кінне поло в Аргентині.

Які були небезпечні та курйозні ситуації під час зйомок?

На першому побаченні сезону, коли ми з Юлею Дегтярьовою спускалися водоспадом, загубили камеру. Це була невеличка, закріплена у Юлі на шоломі, яка знімала все так, як ми бачимо. Ми з хлопцями-операторами відразу почали шукати, пірнали у воду. На жаль, не знайшли.

Напевне, уже зіткнулися з популярністю. Упізнають на вулицях, просять автограф, сфотографуватися разом?

Так, під кінець проекту популярність наздогнала мене (сміється). Це дуже незвично. Усе розпочалося у Львові, коли приїхав до батьків перед Великоднем. Пішли з кумами і похресниками гуляти центром, але довелося зупинятися на кожному кроці. Не очікував, що Львів зустріне мене такою шаленою підтримкою. До нас підходили привітатися, сфотографуватися, просили автограф, бажали щастя й зробити правильний вибір. Пам’ятаю, як одна продавчиня уважно дивилася на мене, а потім питає: «Ой, це ж ви – Холостяк?» Кажу: «Так». Побігла за фотоапаратом, а повернулася ще з однією шанувальницею.

Від самого початку шоу «Холостяк» також має й своїх противників, які відстоюють думку, що етичніше було б, якби жінки обирали чоловіків, а не навпаки.

Думаю, що це вже зовсім інший формат, який працює за іншими правилами. І, як мені відомо, щось подібне вже «запускають» на нашому телебаченні.

Після закінчення шоу відразу плануватимете й весілля зі своєю обраницею чи певний час придивлятиметеся одне до одного?

Я не є жорстким прибічником того, що люди обов’язково мають зустрічатися рік чи два, і лише потім одружуватися. Звичайно, тут усе індивідуально, але в мене безліч вдалих прикладів того, коли люди брали шлюб за кілька місяців після знайомства й досі живуть дуже щасливо. Якщо зрозумію, що поруч зі мною – саме моя жінка, від якої хочу дітей, а вона хоче їх від мене – час не має значення.

Що відкрили для себе у світі телебачення? Чи погодилися б взяти участь ще у якомусь проекті або стати ведучим?

Ніколи не був пов’язаний із телевиробництвом, тому дуже цікаво й пізнавально було опинитися по інший бік камери, побачити як працюють оператори, звукорежисери, як монтують епізод. Це дуже складна робота, скажу вам. Знімальна група майже не відпочивала під час наших подорожей. Це лише здається: що тут такого? Катаються світом, стільки всього побачили. Насправді, зйомки ось такого реаліті – не відпочинок, а виснажлива праця. А щодо участі в інших телепроектах, думаю, на «Холостяку» зупинюся.

Що могли б порадити всім тим, хто нині шукає свою другу половинку?

Бути собою. Бути щирим і відкритим. Не намагатися грати чиюсь роль, видаючи себе за когось, ким ти не є, і не приховувати своїх недоліків. Будь-які стосунки, із коханою людиною чи дружні, мають будуватися на чесності. Обов’язково бути позитивним і готовим працювати над собою та розвиватися, тому що гарні стосунки – це постійна робота обох і пошук компромісу.

Джерело: Час Київщини, holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: