"Холостяк-4": Константин Евтушенко ответил на вопросы фанатов

Переглядів: 1395

18 травня 2014 12:28

Холостяк-4: Константин Евтушенко ответил на вопросы фанатов фото
Сексуального воспитания у Константина Евтушенко не было
Четвертый сезон самого романтичного и самого непредсказуемого реалити-шоу страны подходит к своему завершению.

На этой неделе холостяк Константин Евтушенко с тремя участницами Алиной, Аней и Анаит отправился в гости к своим родителям. Эксклюзивно для сайта СТБ Холостяк рассказал, как прошло знакомство девушек с самыми родными ему людьми.

Костя, тяжело ли тебе было привести девушек домой знакомить с родными?

Та ні, насправді, мої батьки мені як друзі. Вони знають всіх моїх знайомих, товаришів, моїх колишніх дівчат. Вони прекрасно орієнтуються в моєму особистому житті, тому для них було цікаво поспілкуватись з дівчатами, які залишились в проекті. Я думаю, якщо була б їхня воля, то вони б були з самого початку на проекті і знайомились з усіма 25-ма дівчатами.

А ты как-то готовил их к этой встрече?

Абсолютно ні. Вони залишались собою. Я навіть не знаю, яку можна робити додаткову підготовку в такому випадку, тому нічого такого не було.

В современном обществе принято, что родители своих детей готовят к взрослой жизни — в частности, рассказывают детям об отношениях, о первом сексе. У тебя такие разговоры с родителями были?

Ні, у мене консервативна західноукраїнська сім’я, ми ніколи не розмовляли про секс, нажаль, чи на щастя, не знаю. Такі теми у нас не дуже поширені в родині.

Что тебе родители говорили после тех встреч, которые состоялись у них с девушками?

Вони ділились своїми емоціями, розказували свої думки, з життєвого досвіду ділилися тим, що вони помітили такого, чого я, можливо, не бачив раніше..

Например..?

Це можна було побачити вже безпосередньо при перегляді випуску. Вони говорили на камеру те ж саме, що і в нашій приватній розмові. Мені важливий їхній досвід і їхня думка, тому що про всі рішення, які я приймаю у житті, я інформую своїх батьків і вислуховую їхню думку. Хоча остаточне рішення приймаю сам (посміхається).

Источник:holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: