"Холостяк-4": Костя Евтушенко ответил на вопросы поклонников

Переглядів: 1764

11 травня 2014 12:19

Холостяк-4: Костя Евтушенко ответил на вопросы поклонников фото
Костя Евтушенко познакомился с Розой Аль-Намри в супермаркете в полночь
Первый украинский Холостяк Константин Евтушенко ответил на еще один блок вопросов поклонников. В который раз Косте пришлось рассказать о женщине своей мечты, любит ли он детей, а также Костю пригласили гостеприимные люди искать спутницу не в проекте, а в их городе.

Костю, кожен день треба проживати наче останній, як вважаєте?

Я думаю, що ні, через те, що тоді питання планування взагалі не стоїть, а я з тих, хто дуже чітко планує всі свої кроки. Навіть якщо не все вдається, то принаймні я розумію чому так, і що зробити для того, аби все вдалося. Більше того, я з тих людей, які вірять у довгострокове планування, навіть за таких нестабільних обставин, які зараз склалися в Україні.

Як Ви любите проводити свій вільний час? І чи є він у вас взагалі?

Я думаю, що багато чого видно у самому проекті, як я люблю проводити свій вільний час. Обов’язково в моєму житті має бути присутній спорт. Я багато чим займаюсь, і, звичайно, проведення часу з коханою людиною – це для будь-якої нормальної, здорової людини входить в пріоритет. Тому я нічим не відрізняюсь від наших глядачів, і від тих, хто ставить ці питання. Я так само можу піти в кіно, чи піти до театру.

Наприклад, багато хто питав, де можна мене зустріти? Так ось, буквально нещодавно був випадок — я познайомився з ведучою нашого пост-шоу, колишньою «холостячкою» Розою. Це сталося просто у супермаркеті. Я вибирав овочі, і тут заходе Роза, і одразу мені: «А-а-а…, Костю, привіт». І це було близько дванадцятої ночі. Це сталося так просто. Дві людини, які долучені до організації цього шоу просто зустрілися і познайомилися безпосередньо у неробочій обстановці.

Дорогий Костянтине, я хотіла поставити Вам питання, чи любите ви дітей, кого б ви хотіли мати, коли одружитесь – хлопчика чи дівчинку? Ви варті кращої дівчини. Щоб знайти кохання, приїжджайте до нас – в місто Рогатин.

Дякую, Рогатин – це місто-герой. Насправді я дуже люблю дітей, в мене багато похресників, в мене дві племінниці і мої друзі мають багато дітей. Я завжди з ними люблю проводити час, люблю чимось цікавим займатися, чогось цікавого навчати. А коли я одружусь, очевидно, я б також хотів мати дітей. Чи то буде хлопчик, чи дівчинка я не можу сказати, хотів би просто, щоб дитина була здоровою і в майбутньому щасливою.

Костю, яка по-твоєму має бути ідеальна жінка?

Ідеальна жінка – це та, яка тобі підходить, і, яку ти кохаєш. Якщо ти кохаєш – то вона для тебе вже стає ідеальною, так само як і ти для неї. Напевно, так і будуються ідеали. А шукати ідеали в комусь – напевно невдячна справа, через те, що великі очікування породжують великі розчарування. Тому не треба створювати ідеали ні з кого, тільки з тих людей, які справді тобі близькі, яких ти любиш.

Константин, а Вы бы смогли рассматривать модель Плейбоя в качестве своей спутницы жизни?

Я навіть не знаю, де водяться такі моделі, де їх можна зустрічати і які вони насправді. Але думаю, що у кожного є свій вибір і невід’ємною частиною стосунків є любов і повага. А повага – це здатність сприймати людину такою, якою вона є. Якщо є почуття, то вона може бути і моделлю Плейбоя, і космонавтом, лікарем, чи викладачем. Це все залежить від того, що ви відчуваєте один до одного.

Константин, немного из опросника Марселя Пруста – чего Ви боитесь больше всего?

Я боюсь таких питань як це.

Если бы на проект «Холостяк» пригласили Вашего лучшего друга, что бы Вы ему посоветовали в первую очередь?

В першу чергу я б йому порадив добре виспатись, добре поїсти, після того мужності. А після того, як все б закінчилось, я б порадив йому взяти велику відпустку і просто вимкнути всі засоби комунікацій, і добре подумати про щось вічне.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: