"Холостяк-4»: Костя Евтушенко ответил на вопросы фанатов

Переглядів: 1490

10 травня 2014 10:17

Холостяк-4»: Костя Евтушенко ответил на вопросы фанатов фото
Остался ли Костя Евтушенко с девушкой, которую выбрал в шоу
Главный Холостяк страны Константин Евтушенко ответил на очередную порцию горячих вопросов от поклонников одноименного проекта. В этот раз Холостяку пришлось рассказать, чем пахнет весна, что он думает об искренности девушек, а также станцует ли он гопак в пост-шоу программы.

Костю, скажи, якби ти випадково відкрив нову планету, як би її назвав?

Ніколи не думав над цим питанням, але переконаний, що вона мала б бути схожою на Землю. Про її назву я подумаю пізніше.

Сколько можно говорить, что девчонки неискренние? Ведь никто из вас всех не знает, какие они.

А я хіба говорив про те, що вони не щирі. Ми ж керуємось якимись нашими почуттями, нашими відчуттями і кожна ситуація індивідуальна і в проекті ми вже спостерігаємо її з боку. Я вважаю, що всі дівчата робили максимум з того, що вони могли зробити у цьому проекті.

Костя – хороший и добрый человек, лично я его уважаю за то, что он разговаривает на украинском языке, молодец, так держать!

Дякую, але це не є якась моя перевага, я думаю, що мені просто пощастило в тому, що я народився у Західній Україні, де рідною мовою для мене стала українська. Я поважаю тих людей, які розмовляють російською і ніяких претензій до них не маю, і, навпаки, мені здається, що мова – це інструмент, вона дана для того, щоб порозумітись між людьми.

Доброго дня, на проекті дуже добре відслідковується ваше критичне, і я б сказала, прискіпливе ставлення до дівчат, у Вас є свій уявний ідеал жінки? Чи впевнені Ви, що на проекті знайдеться саме та єдина, яку Ви бачите поряд з собою, адже дівчат багато на проекті, але вимоги до вашої другої половинки вищі за можливі реалії.

Я думаю, що відповідь на це питання знайдемо у самому проекті, тому треба просто дочекатись того моменту. А з приводу скептичного чи прискіпливого ставлення, то я не можу погодитися з такими твердженнями. Це не так. На предмет нашого побачення з Настею було багато коментарів. Але ж, дівчата, давайте будемо об’єктивними, я кілька разів повторював, що я не хотів бути ні лектором, ні якимось викладачем, ні професором, ні екзаменатором. І просто те конкретно побачення в нас не вийшло. Я хотів поговорити про щось, що цікаве Насті, але не відшукав цієї теми, і тому, не потрібно бути настільки категоричними. В кінці-кінців, ми говоримо про те, що ми поважаємо бажання вчитися.

Привіт, дуже тобі дякую за участь у шоу, особливо за спілкування нашою прекрасною мовою та за наш львівський акцент! Чи зручно тобі спілкуватись з дівчатами на камеру? В реальному житті спілкування таке ж? Чи може в цьому є якась своя інтрига? Як ти вважаєш, хто більш розкутий і хто почувається краще перед камерою – ти чи дівчата? Бажаю тобі знайти прекрасну дівчину, думаю тебе інтуїція не підведе.

Я, насправді, намагався бути якомога ближчим в проекті до того, яким я є в житті. Наприклад, мої друзі дуже часто говорять, що я такий і є в житті, яким вони побачили мене в екрані. Тобто я не можу сказати, що камера якось на мене вплинула. Я не знаю, як вплинули камери на дівчат, оскільки я їх не бачив поза межами камер, але я також сподіваюсь і вірю в те, що мало хто з них відчував себе актором. Формат реаліті-шоу передбачає те, щоб кожен був таким, яким він є у своєму житті, я сподіваюсь, що нам це трохи вдалось.

Костю, як пахне весна?

Весна пахне цвітом.

На своїй офіційній сторінці Ви дали обіцянку, що на пост-шоу станцюєте гопак, чи виконаєте Ви його?

Звичайно, що я стримую своє слово, якщо на сайті буде 15 000 голосів. На моїй сторінці є спеціально створена для цього група, саме вона має зібрати 15 тисяч лайків. Хоча мені здається, що не всі хотіли б бачити гопак. Чи я помиляюся?

Чи залишився ти з тією дівчиною, яку обрав на шоу? Чи справді там можна знайти своє кохання?

Кохання можна зустріти будь-де! Дивіться СТБ і все дізнаєтесь (сміється).

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: