"Холостяк-4": Костя объяснил уход Насти

Переглядів: 1310

21 квітня 2014 10:39

Холостяк-4: Костя объяснил уход Насти фото
Холостяк озвучил настоящую причину, почему Настя покинула шоу
Стюардесса Анастасия за время своего пребывания в проекте покорила немалую армию мужских сердец.

Каждую пятницу через экраны своих мониторов миллионы зрителей наблюдали, как эта девушка уверенно шаг за шагом завоевывала сердце главного Холостяка страны Константина Евтушенко. Но в последнем выпуске, который снимали в солнечной Аргентине девушка не оправдала себя и кардинально разочаровала Холостяка.

«Раніше я бачив Настю у ракурсі, який був їй зручним. У неї ідеальна англійська вимова, вона була завжди такою вишуканою, але, коли ми почали говорити про життєві істини, наприклад, про те, де вона любить бувати у Києві, виявилося, що вона не була жодного разу у Михайлівському чи Софіївському соборі, в Видубицькому монастирі, Києво-Печерській лаврі. Вона не була в тих місцях, якими Україна пишається і які має побачити кожен з нас. Це мене насторожило», — рассказывает Костя.

Холостяк не мог поверить, что с виду столь образованная девушка не может ответить ему на элементарные вопросы.

«Коли ми почали говорити про те, чим вона цікавиться у житті і де вона себе почуває добре, то відповідь мене здивувала. До цього я був майже впевнений, що Настя точно має розуміти принаймні свою сферу, базові елементарні речі. Але коли вона сказала, що літаки літають через те, що вони просто літають, я зрозумів, що нам з цією дівчиною не по дорозі», — отметил главный герой проекта.

Костя убеждает, что ни в коем случае не хотел обидеть девушку, но он глубоко разочаровался в том, что первое впечатление о Насте настолько его подвело.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: