"Холостяк-4": Константин Евтушенко рассказал о повседневности

Переглядів: 1897

15 квітня 2014 19:58

Холостяк-4: Константин Евтушенко рассказал о повседневности фото
День Холостяка Константина Евтушенко: спорт, еда, работа
Первый украинский Холостяк Константин Евтушенко эксклюзивно для сайта СТБ рассказал о том, как проводит свой день: когда просыпается, завтракает, где его можно чаще всего встретить и что он любит кушать.

Костя, в котором часу ты встаешь? И с чего начинается твой день?

Починається все, напевно, як і у всіх тих, хто має собак. Зранку саме собака починає твій день, тому що вона хоче гуляти, і це зазвичай відбувається в районі шостої ранку, десь о 6:15-6:30. Ми йдемо з Барселоною гуляти до Ботанічного саду, а там вже збирається ціла «тусовочка» собак і тих, хто їх вигулює. Зазвичай, ми з Басею робимо два-три кола навколо саду. Якщо це день тренувань, то на 7:30 ранку я йду до зали. Тренування проходять десь приблизно до дев’ятої години. Інколи важко змушувати себе зранку тренуватися, але з іншого боку це дуже бадьорить. Неймовірна енергія з’являється, ти відчуваєш, що хочеться ще більшого. Ти і наради проводиш, і за місто їздиш. Тому я абсолютно всім рекомендую ранок починати активно, а не так, щоб довго розкачуватись у ліжку і відкладати будильник на пізніший час.

Какие упражнения выполняешь при этом?

По-різному. Оскільки у мене тренування 5-6 разів на тиждень, то кожен раз є різна система. Наприклад, у вівторок, четвер, суботу - у мене силові навантаження. Тобто я розбиваю тіло на різні м’язові системи і пропрацьовую кожну з них. Наприклад, це можуть бути груди-біцепс, або дельта-трицепс, або спина-ноги, і ти отак чергуєш вправи протягом тижня на трьох тренуваннях. Що стосується інших днів, то це можуть бути кардіонавантаження, якісь єдиноборства, в тому числі і бокс. Я можу прийти і сам собі постукати грушу. Плавання чомусь, останнім часом, після проекту закинув. Не можу пояснити, напевно щось сталось. Після тренувань я намагаюсь обов’язково десь перекусити другий раз. До речі, забув сказати за сніданок: він відбувається після того, як погуляв з собакою, перед походом до зали. Хоча, я не можу сказати, що це повноцінний сніданок, бо перед тренуванням не можна наїдатися.

А что ты любишь на завтрак?

Зазвичай їм молочну кашу. При чому, люблю кашу різну. Це може бути гречана, вівсяна каша, сирна запіканка. Але їжі має бути не багато. Достатньо, аби мати енергію, але не настільки багато, щоб потім було неможливо рухатися у залі. Після того я маю повноцінний сніданок, рухаюсь або в офіс, або на зустріч, або туди, що в мене по роботі заплановано. До речі, дуже багато питань було різних про роботу. Набагато простіше пояснювати, що ти робиш людині, яка танцює, тому що всі розуміють, що таке танці, і всі знають, як це виглядає. Набагато простіше, коли людина — пластичний хірург, тому що всі розумють, що таке імпланти, куди їх вставляють і як ростуть груди. Але набагато важче розказувати про те, що таке інвестиції, що таке фінанси, економіка, тому що цьому люди вчаться довгий час, а потім практикують. Тому, якщо я буду розказувати про те, як іде оцінка цінних паперів і які вони бувають, чи те, що я виконую у цьому всьому, то, напевно, це буде нудно і нікому не цікаво. Тому і дівчата, відчувши це на самому проекті, сприймають все якось простіше. Тут має бути професійна дискусія. Наприклад, перша освіта у мене юридична, і Анаїт, з якою мені було достатньо цікаво завжди, — викладач з криміналістики, і нам було багато про що поговорити. Я скажу простіше: моя робота полягає у тому, щоб зустрічатися, переконувати і розмовляти. Я заробляю гроші тим, що я розмовляю.

Сколько времени ежедневно тратишь на работу?

Я не процесна людина. Поясню, що це означає: більшість з нас розуміє роботу як — прийшов о дев’ятій годині і о шостій ти вже вільний. Тобто ти виконуєш один і той самий процес, протягом дня, який повторюється день у день. Я проектна людина. Тобто, є задачі, які треба виконати, і вже відповідно від тих задач, наскільки швидко ти їх виконаєш, настільки швидко ти закриєш проект. Я заробляю гроші саме після закриття проекту. У мене місячної зарплатні немає, але це не означає, що я не маю виплачувати гроші тим людям, які працюють над проектом, тому що це трішки інші співвідношення. Для них це процесно-проектна робота. Вони отримують і місячну зарплатню і бонуси по закінченню. Тому мій робочий день більше визначається від того, які переді мною стоять задачі. Оскільки велику частину часу я проводжу за кордоном, інколи доводиться трішки більше затриматися на роботі, аби перевірити усе остаточно. Але я розумію, що є відповідальність,є Барселона, яка сумує, тому, якщо є можливість, я обов’язково виділяю їй час.

На время съемок, Барселона была у твоих родителей, я так понимаю, а сейчас она снова живет с тобой?

Поки ще ні. Але після Пасхи я її заберу назад до себе додому. Під час зйомок було відкладено стільки задач, що я просто не зміг би виділити їй потрібного часу і це було б неправильно. У батьків їй набагато краще, у батька є ще дві великі собаки – алабаї, і вона там себе почуває дуже комфортно, бешкетує, не дає їм сумувати.

По тебе она скучает?

Минулого разу, коли я приїжджав до батьків, вона взагалі образилася. Побачивши, що я збираю речі, готую автомобіль, Бася відійшла від мене метрів на 10 і лягла. Я гукав її: «Бася, іди, попрощаємося!», а вона на мене просто не реагувала. Я прийшов сам до неї, вона відвернула голову,і навіть зі мною не попрощалася.

Але разом з тим, Барселона дуже домашня собака, і я думаю, це взагалі собака, яка найкраще підходить для дітей. Вона потребує постійного відчуття людини поруч. Це настільки соціальна тварина, що інколи ти думаєш, що вона відчуває, розуміє, набагато більше ніж більшість людей.

Кроме того, что вы гуляете в Ботаническом саду, еще какие места любите в Киеве?

Різні. Ми можемо бути у Маріїнському парку, на площі Слави, на Співочому полі, можемо поїхати на Лівий берег, Гідропарк. У нас є купа друзів, які живуть у приватних будинках. Барселона, коли вона тут, не має часу сумувати.

А что не касается Барселоны, а конкретно тебя, где чаще всего тебя можно увидеть?

Я не можу сказати, де конкретно мене можна побачити. Мене можна побачити у Києві і дуже багато людей цим користуються. Нещодавно був випадок, коли я спускався купувати квіти у перехід, і мене просто обступала купа людей. Це поки трішки незвично, але я завжди намагаюся виділити час тим, хто цікавиться деталями проекту, і розказати їм трішки більше, ніж показує камера.

Мы говорили про утро, а где проводишь обеденное время? Ты любишь кушать дома, или, возможно, где-то с друзьями?

Якщо є можливість не їсти у ресторанах, то я обираю цю можливість. У мене є дуже багато друзів, кумів по Києву, і усі запрошення я приймаю з величезною вдячністю. Усі знають, що мене треба гарно погодувати, щоб я був добрим. Обід зазвичай проводжу на зустрічах, це можуть бути різні заклади, наприклад, нещодавно я проїжджав біля Києво-Могилянської академії, яка є для мене дуже рідною, поруч був заклад швидкого харчування «Пузата хата». Я припаркував машину і пішов туди їсти. Інколи, коли того вимагає робота, можна мене побачити і у «Велюрі» і у інших хороших закладах.

Что любишь на обед, ужин?

Все дуже просто, я намагаюся рахувати калорії, бо коли в тебе висить пузо, то це виглядає не гарно. Я розумію, що їжа великою мірою впливає на наше тіло. Тому треба контролювати те, що ти їси. Насправді, збалансоване харчування дає протягом дня ефект догляду за тілом, навіть, якщо ви мінімально займаєтеся спортом. На сніданок має бути якась вуглеводнева їжа, каші; на обід має бути їжа з м’ясом, салати, все те, що стосується вітамінів, а на вечір я зазвичай переходжу на білкову їжу, це молочно-кислі продукти, сухофрукти, горішки.

Насправді, я люблю усі смачні речі. Дуже люблю коржі Київського торту, я їх завжди сам вибираю.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: