"Холостяк-4": Константин Евтушенко прокомментировал львовский выпуск

Переглядів: 1887

12 квітня 2014 20:38

Холостяк-4: Константин Евтушенко прокомментировал львовский выпуск фото
Холостяк Константин Евтушенко рассказал о сегодняшнем выпуске
Шестой выпуск любимого телепроекта «Холостяк-4» по праву можно назвать едва ли не самым романтическим эпизодом всего сезона, кроме того это самый любимый выпуск Холостяка.

Именно в этом выпуске Константин Евтушенко вместе с участниками реалити-шоу отправится в его родной город, загадочный и колоритный Львова.

«Не даремно ми сьогодні зустрілися у Львівській майстерні шоколаду, аби хоч трохи відчути атмосферу того міста у Києві, — отметил во время интервью главный Холостяк страны. – Випуск, який ми знімали у Львові — це мій найулюбленіший епізод. Якщо зазвичай я намагався пізнати, хто такі дівчата, що для них важливо, то у цьому випуску я розповім про те, ким є я, і хто я з точки зору львів’янина.

Что именно увидят зрители в этом выпуске?

Не дивлячись на те, що я вже 14 років живу у Києві, я себе відчуваю львів’янином. Тому у цьому випуску глядачі побачать місця, які були підібрані саме мною. Це мої рідні місця, це той будинок, у якому я виріс, і гімназія, яка заклала в мене дуже багато патріотичного. Я навчався у чоловічій гімназії, де не було дівчат. Але найважливіше, що цей навчальний заклад дав мені двох людей – викладача англійської мови, тому що це те, чим я користуюся у повсякденному житті, і вчителя фізкультури – він привив мені бажання завжди тримати себе у тонусі. У цьому епізоді ви зможете побачити, що мій фізрук, не дивлячись на поважний вік, ще дуже вправний і моторний.

У Львові перед дівчатами постав справжній я. Думаю, що, переглядаючи цей випуск, ви відчуєте все те, що я відчув у Львові і що відчули самі дівчата.

Есть во Львове какие-то особые места для тебя?

Звичайно. Це Високий Замок, Площа Ринок, Ратуша. Коли ти можеш побачити місто зверху, відчути яке воно, поринути у ту атмосферу – це відчуття, котрих не можна передати. Там проходить завжди усе найромантичніше: перші побачення, поцілунки , обійми, обов’язково – зустріч сонця. Високий Замок – це напевно найбільш яскраве місце у Львові для будь-якого львів’янина.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: