"Холостяк-4": Константин Евтушенко ответил на вопросы фанатов

Переглядів: 1527

9 квітня 2014 17:11

Холостяк-4: Константин Евтушенко ответил на вопросы фанатов фото
Константин Евтушенко ответил на лучшие вопросы этой недели
Константин Евтушенко ответил на лучшие вопросы этой недели от своих поклонников.

Константин, ответь, пожалуйста, какие семейные ценности считаешь главными для создания своей семьи? Помимо любви, конечно…

Любов — це беззаперечний елемент! Він має бути обов’язково! Але багато хто має індивідуальне розуміння любові. Головне, щоб не було сумнівів у тому, що це любов! А ще обов’язково має бути почуття поваги! Тобто, сприйняття певної поведінки свого партнера. І ця позиція не обов’язково має збігатись з твоєю. Ну і, звичайно, почуття відповідальності, яке, напевно, перегукується з почуттям впевненості. Якщо Ви невпевнені у тому, чи це Ваша людина поруч — просто запитайте в себе: чи хочете Ви від неї дітей. Якщо так — не майте жодних сумнівів!

Костю, про що ти мріяв, коли навчався у Києві? Які місця твої найулюбленіші? Яке твоє перше враження було від поїздки закордон?

Коли я навчався у Могилянці, я мріяв виспатись. Але, якщо серйозно, то всі ми тоді мріяли про те, що колись змінимо цей світ. І Могилянка, і її Президент В’ячеслав Брюховецький весь час підтримували в нас цю віру! У В’ячеслава Степановича є з десяток історій про те, як йому це вдалось! Він — Велика людина, якій я завдячую! До речі, Могилянські історії Брюховецького можна знайти в ютюбі… А перше враження від закордону? Дуже добре пам’ятаю цей момент: 2000 рік, і ми з друзями поїхали в Данію автобусом! Якось все було до незрозумілості по-іншому, ніж у нас. І виникло одне питання: «Чому ми не можемо так само?»…

Привіт, Констянтине! Скажи, будь ласка, де шукати чоловіків з таким характером і такими життєвими цінностями, як у тебе?

Я нічим не відрізняюсь від більшості чоловіків. Просто намагаюсь жити правильно, в людському розумінні цього слова, так, як з дитинства мене вчили батьки. Вони казали: «Слово набагато важливіше, ніж все те, чого ти можеш досягнути. Тому ти маєш бути чесним самим із собою і робити так, аби сам себе не соромився». Переконаний, для багатьох чоловіків це не складно! Але, коли знайдете свого чоловіка, не намагайтесь перевірити його на цінності. Інколи треба допомогти йому їх усвідомити!

В мене питання на роздуми: як з’ясувати розумна дівчина чи ні? Десь читала, що та людина, яка не вважає себе розумною, є, насправді, розумною… А якщо у людини дилема: деколи вона вважає себе розумною, а деколи ні, то це значить, що вона напіврозумна? Як ви вважаєте?

P.S: Питання у такому форматі, бо сьогодні день СМІХУ

От тут в мене одна відповідь: якщо Ви не можете визначити, чи розумна людина поруч, чи ні — не хвилюйтесь. Вона точно розумніша за Вас!

Костянтине, що у Вашому розумінні «ідеальні стосунки», про які стільки говорять?

Я думаю, ідеальні стосунки — це ті, які побудовані на консенсусі. Спільне життя не може бути ідеальним. Воно повне непередбачуваностей і несподіванок. Але вміння домовитись і зрозуміти — це те, що з неідеального життя зробить ідеальну сімейну атмосферу!

Как вы относитесь к фразе: «С сильным мужчиной женщина-счастливая, а сильная она со слабым мужчиной». В чем мужская сила?

Я думаю, жінки зараз такі сильні стали, що могли б запросто впоратись з життям самі, чим вони і займаються… Але сила чоловіка заключається в тому, аби жінка ніколи не сумнівалась в собі і своїх можливостях.

Костя, меня удивляет, что на свиданиях девушки не задают тебе много вопросов. Ни одна девушка не спрашивала тебя о какой-то твоей жизни вне проекта, твоих хобби и увлечениях. Это действительно так, или эти моменты были вырезаны?

Та ні, не вирізали… Справді, дівчата чомусь не дуже питали про мою роботу. Можливо, через те, що не так багато серед них було економістів чи фінансистів. І чомусь вони боялись мене. Хоча, я чесно намагався їх підтримати і підкреслити лише найкращі риси. Напевно, моя професія не дуже їм цікава, оскільки мало хто її може зрозуміти. Ну кому цікава методологія оцінювання корпоративних прав чи цінних паперів?

Константин, вы производите впечатление человека, привыкшего сперва думать, затем реагировать… Были ли у вас такие случаи в процессе съемок в шоу, когда приходилось обдумывать позже уже сделанные поступки?

Класне запитання. Дякую за нього. Я завжди намагався в житті спочатку думати, а вже потім говорити чи діяти. Під час проекту на довгі роздуми не завжди мав час, тому довелось навчитися думати і діяти одночасно. На початку це було важкувато, тому багато аналізу, справді, змістилось на пізніший час. Хоча зараз ці нові вміння мені дуже допомагають в роботі! Я почав «відчувати» бізнес-процеси.

Привіт! Уяви ситуацію: тобі дуже подобається дівчина. У вас складаються чудові стосунки. Що вона має сказати чи зробити такого, щоб тобі не захотілося більше мати з нею нічого спільного? (Я маю на увазі зародження стосунків)

Вона повинна почати маніпулювати. Я дуже не люблю маніпуляцій! Хоча ні, не так… Я не люблю маніпуляцій, які я можу легко побачити. Якщо вона буде це робити так вміло, що я цього не помічу — то мені це, навіть, може сподобатись!

Константин, вы очень хорошо разбираетесь и видите людей (по крайне мере в эфирах создается такое впечатление), потому что уходят постоянно хитрые или неискренние девушки. Как вы так разбираетесь в людях? Или это жизненный опыт?

Я часто перечитую коментарі шанувальників на своїй сторінці ВКонтакті і бачу, що серед них є не дуже задоволені тим, як я робив вибір. Тому не всі погодяться з Вашим твердженям. Оскільки шоу має часові обмеження для зйомок, і на прийняття рішень в мене було дуже мало часу, я повинен був застосовувати неординарні психологічні прийоми для того, щоб зрозуміти, як поводитимуться дівчата в незручних для них ситуаціях. Коли в житті все добре — всі залишаються добрими. Але якщо щось йде не так — тут може бути багато несподіванок, навіть якщо Ви з людиною 10 років прожили! Тому я інколи виводив дівчат з зони їхнього комфорту. Дехто з глядачів називає це жорсткістю, але це не так. Такі собі «стрес-тести» дозволяють отримати швидкий аналіз. І вже цей аналіз я брав до уваги при виборі перед Церемонією троянд.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: