Жодне із звернень громадян в приймальню народного депутата не залишиться поза увагою

Переглядів: 910

29 квітня 2003 17:01

Жодне із звернень громадян в приймальню народного депутата не залишиться поза увагою фото
Сумарний розмір коштів, заявлених виборцями на газифікацію в зверненнях до народного депутата, сягав 400 тис. грн. Для вирішення цієї проблеми народний депутат В. Хмельницький має намір внести обгрунтовані розрахунки щодо виділення цільових коштів на газифікацію міста при формуванні державного бюджету на 2004 рік.

Велика кількість людей звертається до народного депутата з проханням фінансової підтримки в проведенні операції або лікування. Василь Хмельницький на-діслав депутатські звернення до обласного і міського відділів охорони здоров`я, в Міністерство охорони здоров`я, а також в столичні клініки з проханням, враховуючи соціальний стан своїх виборців, у проведенні операцій за бюджетні кошти.

Чимало виборців ідуть до народного депутата за матеріальною підтримкою. Звичайно, як законодавець, Василь Хмельницький, насамперед, працюватиме над законами, які сприяли б підвищенню рівня життя людей. Разом з тим, через благодійний фонд «Добро» народний депутат у ці дні відправив до Мелітополя гуманітарну допомогу. Це одяг, який через управління соціального захисту населення міста і району буде розподілено між малозахищеною категорією громадян: самотніми пенсіонерами, дітьми-сиротами, багатодітними сім’ями.

В переліку питань, з якими виборці звертаються до народного депутата, - повернення заборгованості по заробітній платі з підприємств міста, працевлаштування, нарахування житлових субсидій, пенсій тощо.

І хоча вирішення вищевказаних проблем винятково в компетенції місцевої виконавчої влади, її управлінь і структур, жодне із звернень громадян в приймальні народного депутата В. Хмельницького не залишається поза увагою.



Имя:
Ваш комментарий:

АНОНИМ
14 лютого 2010 г. (09:45)
Похож на Проценко. Как же ты докатился до такой жизни...

Схожі новини: