"Х-фактор-4": "Триода" рассказала о своем втором месте в шоу

Переглядів: 1573

13 лютого 2014 19:32

Х-фактор-4: Триода рассказала о своем втором месте в шоу фото
Колектив «Тріода» розповів, як друге місце вплинуло на їхнє майбутнє
Они мгновенно стали звездами всеукраинского масштаба и народными любимцами во многих городах страны.

Скажіть, хто з вас запропонував піти на кастинг проекту «Х-фактор»?

Ця була наша спільна мрія, і якось вийшло само собою. Кожна молода людина хоче себе реалізувати будь-яким чином. Ми дивилися це шоу, і нам дуже хотілося туди потрапити.

В Україні кілька вокальних шоу. Чому ваш вибір впав саме на «Х-фактор»?

Ідей піти на інше шоу не було. Ми просто бачили себе тільки в цьому проекті. Ми боялися думки всіх, окрім Ігоря Васильовича Кондратюка, що й зіграло проти нас. Він сказав нам «ні» на першому кастингу.
В принципі, ми дуже сподівалися на його «так», на підтримку з його боку. Адже він єдиний серед суддів проекту, який говорить українською, хто взагалі є українцем. І ми думали, що він підтримає, але він чомусь сказав «ні».

Та пізніше ми зрозуміли, чому він так сказав. Ігор Васильович пояснив це так: він знав, що три інших члена журі пропустять нас далі в проекті. І він дав таку відповідь, щоб ми ще трохи попрацювали над собою. Це якраз та критика, яка допомагає вдосконалюватися і ставати кращими.

- На проекті ви заспівали дуетом з Bosson. Розкажіть про свої враження.

Дует з ним був для нас хорошою школою і приємним знайомством . Ми дуже раді, що саме він був на проекті разом з нами. Це хороший майстер-клас від європейської зірки. Ми побачили, якою має бути людина, артист, для того, щоб світ його любив.

- Чи часто вам доводиться стикатися з критикою творчості? Як реагуєте на зауваження з боку?

Якщо це адекватна критика, то тільки позитивно. Вона вказує на нюанси, які потрібно вдосконалювати. Критика допомагає розвиватися, тому ми до неї ставимося з повагою.

- У фіналі ви говорили, що перемога в «Х -факторі» – ваш шанс залишитися разом, як групі. Але склалося так, що ви зайняли друге місце. Чи будете ви тепер продовжувати спільну творчість?

Не дивлячись ні на що, ми будемо разом. Просто ми поки не знаємо, як поводитися в сучасному шоу-бізнесі, що робити , щоб протриматися в ньому. На даний момент «Х-фактор» нам дуже допоміг, він дав нам шанс. А як далі складеться, залежить тільки від нас.

Источник: xfactor.old.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: