Достойно внимания: Обрати навчальний заклад - на «ЯРМАРКУ ОСВІТИ»

Переглядів: 1054

8 листопада 2013 10:22

Достойно внимания: Обрати навчальний заклад - на «ЯРМАРКУ ОСВІТИ» фото
З 7 по 9 листопада у Запоріжжі, у виставковому центрі «КОЗАК-Палац» відбудеться щорічна спеціалізована виставка «ЯРМАРОК ОСВІТИ». Організатор виставки - Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Запорізького обласного управління освіти і науки, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості.

«Освітній ярмарок» об’єднує XV міжрегіональну спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт - 2013», ІV міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном» та «Освіта для бізнесу», міжрегіональний ярмарок вакансій «День кар’єри».

Захід стане помічником не тільки для випускників та їх батьків, але й для спеціалістів, що прагнуть підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном, а також для всіх учасників освітнього ринку - як майданчик для обміну досвідом та здобуття нових професійних знань.

Цього року «Ярмарок освіти» презентує понад 60 провідних українських та закордонних навчальних закладів Болгарії, Росії, Чехії та Швейцарії.

Навчальні заклади від I до IV рівня акредитації, бізнес-школи, тренінгові компанії, навчальні центри, установи позашкільного виховання, - «Дізнайся ВСЕ про свою майбутню освіту!».

Свої програми та освітні проекти представляє на виставці навчальний центр «ТПП-Академія» Запорізької торгово-промислової палати. Відвідувачі зможуть познайомитися з інформацією щодо мовних курсів, семінарів, тренінгів з підвищення кваліфікації, можливостей здобуття освіти за кордоном.

Зокрема, продовжуючи партнерство Запорізької ТПП з чеськими освітніми закладами, на виставці будуть представлені освітній центр ОЦА Прага, Університет ім Пуркіне в Усті-над-Лабем, Університет Яна Амоса Комєнського.

Детальніше про умови вступу та навчання у Чехії можна буде дізнатися 7 листопада, під час Дня чеської мови, що проходитиме під егідою
Генерального консульства Чеської Республіки в Донецьку.

Ярмарок стане у нагоді не тільки майбутнім студентам, але й керівникам навчальних закладів та викладачам. Зокрема, учасник виставки - компанія Microsoft презентує «Академічні програми на допомогу ректорові, директорові, викладачеві та студентові».
Кожного року у рамках освітньої виставки за сприянням Запорізького обласного центру зайнятості проходить «Ярмарок вакансій», - і цей рік не стане виключенням. На стенді обласного центру зайнятості можна буде отримати кваліфіковані поради спеціалістів, дізнатися про можливості працевлаштування, професійної підготовки.

Уперше в рамках «Ярмарку освіти» – всеукраїнська виставка газетних видань молоді «Молодіжний акцент».

Традиційно на освітній виставці у Запоріжжі – презентації навчальних закладів та компаній, майстер-класи, виступи студентських творчих колективів.

Графік роботи виставки: офіційне відкриття 7 листопада о 14.00,
7, 8 листопада - з 10.00 до 17.00
9 листопада – з 10.00 до 15.00.

Організатори проекту:
тел. + 38 (061) 213-50-26
[email protected], [email protected], www.expo.zp.ua





Схожі новини: