У Запоріжжі відбудеться І міжрегіональний коопераційний форум «Субконтрактинг та аутсорсинг»

Переглядів: 1537

7 жовтня 2013 16:28

У Запоріжжі відбудеться І міжрегіональний коопераційний форум «Субконтрактинг та аутсорсинг» фото

ДЕМОНСТРУЙТЕ МОЖЛИВОСТІ, ЗНАХОДЬТЕ ПАРТНЕРІВ

З 10 по 13 жовтня у Запоріжжі, у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться І міжрегіональний коопераційний форум «Субконтрактинг та аутсорсинг» і І універсальна виставка «Малий та середній бізнес-2013».

Організатори заходівЗапорізька облдержадміністрація, Запорізька міська рада, Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Тут зустрінуться представники малого та крупного бізнесу, керівники районів міст та області, банків та страхових компаній, громадських асоціацій та молодіжних ініціатив.

На Форумі будуть представлені потенціал та можливості малого та середнього підприємництва в економіці міста та області, створені умови для конструктивного діалогу між малим та великим бізнесом, органами влади, презентовані інфраструктурні проекти міст Запорізької області.

Протягом чотирьох днів у ВЦ «Козак-Палац» можна буде скористатися робочими майданчиками для обговорення перспектив кооперації, пошуку партнерів, демонстрації можливостей підприємства, отримання консультацій профільних спеціалістів.

Детальніше про субконтрактинг як форму ефективного співробітництва мова буде йти під час «круглого столу» за участю міських голів Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Енергодара, керівників Ярославського центру виробничої кооперації та субконтрактації, Донецького центру розвитку малого та середнього підприємництва, науковців. Механізм субконтрактингу дозволяє малим підприємствам більш ефективно виробляти та реалізовувати якісну продукцію, створювати нові робочі місця, а головному підприємству – сконцентрувати увагу на головних завданнях.

Протягом презентації інфраструктурних проектів муніципалітетів та підприємств Запорізької області увага буде приділена стратегії розвитку туризму в Запоріжжі на 2014-2018 р. р., модернізації вуличного освітлення, термомодернізації будівель бюджетних установ, будівництву нового житла, створенню індустріальних парків та іншим важливим напрямкам.

На інформаційному стенді міської ради роботу відкриє консультаційний центр для малого та середнього бізнесу з питань податкового законодавства, екологічної безпеки, розвитку бізнесу.

 

10 жовтня розпочнуть роботу біржа субконтрактингу та аутсорсингу та

І міжрегіональна універсальна виставка

«Малий та середній бізнес-2013».

У виставковому центрі запрацюють тендерні майданчики представників великого бізнесу - ВАТ «Запоріжсталь», ПрАТ «Дніпроспецсталь», Запорізького автомобілебудівного заводу, Запорізької атомної електростанції.

Потенційні партнери зможуть ознайомитися з необхідною технічною інформацією, обсягами та графіком поставок, вимогами до якості виробів постачальника під час двосторонніх перемовин на біржі субконтрактингу та аутсорсингу.

Представляти продукцію чи послуги компанії будуть на І міжрегіональній універсальній виставці «Малий та середній бізнес-2013». Свої можливості презентують більше 150 компаній Запорізької області, що працюють у сфері машинобудування, енергетики, будівництва, легкої, харчової промисловості, логістики, туризму, інжинірінгових, консалтингових, клінінгових послуг.

Серед учасників – КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя», Мелітопольський завод турбокомпресорів, компанії «Комілайт», «Леон-Буд», «Артпромбуд», «Електротехмаш», «Грань-Енерго», туристичне агентство «Компас», «Прогрес», готель «Театральний».

Зокрема, компанія «Електротехмаш» під час заходів планує представити власні розробки щодо енергозбереження у промисловості, «Грань-Енерго» - опалювальне обладнання від провідних європейських виробників, «Леон-Буд» запропонує виконання професійних будівельних робіт.

Невипадково, що ділові заходи у ВЦ «Козак-Палац» відбудуться одночасно з щорічним «Покровським ярмарком». Продовжуючи багатовікові традиції та створюючи сучасний діловий майданчик, компанії отримають можливість скористатися сучасними маркетинговими інструментами для розвитку бізнесу.

 

• І Міжрегіональний коопераційний форум розпочне роботу 10 жовтня о 10.00.

• І міжрегіональна універсальна виставка «Малий та середній бізнес-2013» відкриється 10 жовтня о 12.00. Під час урочистої церемонії відбудеться нагородження учасників конкурсу «100 Кращих товарів Запоріжжя».

Корисно знати

Субконтрактинг – це спосіб організації виробництва, що використовує розділення праці між замовником (контрактором) та субконтракторами (постачальниками) – спеціалізованими підприємствами, що виробляють комплектуючі, виконують роботи та послуги.

Однією з форм кооперації є аутсорсинг, дослівно – використання чужих ресурсів. Головний принцип аутсорсингу – «залишаю за своєю компанією тільки те, що роблю краще за інших, віддаю зовнішній підрядній компанії те, що вони роблять краще за інших».

Оргкомітет:

Запорізька торгово-промислова палата

м. Запорожжя, бул. Центральний, 4

тел. (061)213-50-26

e-mail: [email protected]

www.ziif.in.ua




Схожі новини: