Текст обращения депутатов Мелитопольского горсовета к Президенту Украины

Переглядів: 2336

27 вересня 2013 14:42

Текст обращения депутатов Мелитопольского горсовета к Президенту Украины фото
Зачитал текст обращения перед голосованием секретарь горсовета Андрей Чаппа. Фото Любови ЧАЙКИ.
Текст обращения депутатов Мелитопольского горсовета к Президенту Украины, а также генеральному прокурору, министру внутренних дел и губернатору области, которое было принятого на внеочередной сессии 27 сентября:

"Ми, депутати Мелітопольської міської ради Запорізької області просимо звернути увагу і взяти під контроль ситуацію, в якій опинився мешканець м. Мелітополь, промисловець Пижинський Ярослав Іванович.

Ярослав Іванович був одним із перших мелітопольців, що вступили в Партію регіонів. Він же її і очолював до 2010 р. Внаслідок дій з боку органів внутрішніх справ у лютому 2013 р. Пижинський Ярослав Іванович опинився в слідчому ізоляторі, незважаючи на групу інвалідності, цукровий діабет і важке захворювання нирок, що вимагає регулярної процедури гемодіалізу, Ярослав Іванович перебуває у слідчому ізоляторі і на сьогодняшній день. Даний вийнятковий засіб був застосований, не дивлячись на те, що Пижинський Ярослав Іванович жодним чином не вчиняв буль-якого впливу на діяльність слідства, не мав намірів переховуватися від слідства та не вчиняв ніяких дій, на підставі яких, керуючись статтею 177 КПК України, слід було б взяти його під варту. Більше того, як вже вказано вище, Яросав Іванович має доволі тяжкий стан здоров'я.

Також звертаємо вашу увагу, що в той час, поки Ярослав Іванович перебуває в слідчому ізоляторі, відбуваються процеси позбавлення його власності та бізнесу, що негативно впливає на соцально-економічну ситуацію в м. Мелітополі. На підставі вищевикладенного просимо взяти під ваш особистий контроль дану ситуацію, розглянути питання правомірности вищевказаних дій та відновити закон і справедливість по відношенню до Пижинського Ярослава Івановича.

Текст звернення затверджено на сесії Мелітопольскої міської ради 27 вересня 2013 р.




Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
27 вересня 2013 г. (17:50)
Диагноз: Незаконное влияние на суд,  подмена ролей в ходе судебного производства, 

Схожі новини: