Еврострадания

Переглядів: 900

7 лютого 2013 08:32

Еврострадания  фото
Оптимисты считают, что получится и там, и там. Пессимисты - что мы не нужны никому. Реалисты - что выбирать рано или поздно придется. Поскольку различия между Россией и Европой не только географические и исторические, но и сущностные.

Европа - это западные ценности, основанные на приоритете прав личности. Россия - это восточная ментальность, в которой «раньше думай о Родине, а потом о себе» (а не устраивает - проваливай или хуже будет).

Многим казалось, что власть - это российский вектор, а оппозиция - европейский. В России, наверное, тоже так думали, но сейчас ясно, что ошиблись. В Раде «регионалы» и оппозиция на 95 процентов согласовали совместную декларацию о европейских приоритетах Украины. В связи с этим нелюбовь российского гаранта (самодержца) к нашему (ему тоже хочется, но вряд ли получится) окрепла. А потому ставка России теперь на «Украинский выбор»: там человек надежный, к тому же кум.

Так с кем же дружить в первую очередь, если выбор неизбежен? Трудно сказать: объективного анализа нет, преобладает пропаганда. Оно и понятно: Европа защищает свои интересы, Россия - свои, политики - свои (личные и партийные). Есть ощущение, что мимо референдума мы не пройдем. Хочется надеяться, что вопрос на нем будет сформулирован честно и что все это не приведет к расколу державы.

А так хочется быть оптимистом! Верить, что Украина станет мостом между Европой и Россией, Западом и Востоком. Только ведь мост должен быть прочным. Это значит, что политикам надо править по уму, нам - выбирать их по уму, всем - больше работать и меньше воровать. А с этим у нас у всех большие проблемы. Или это резервы?



Имя:
Ваш комментарий:

Влад
7 лютого 2013 г. (19:18)
Прочитай сам статтю 7
Влад - ПРОСТО ТРОЛЬ
7 лютого 2013 г. (19:07)
Комментарий удален
Влад
7 лютого 2013 г. (18:20)
І головне, про що мало пишуть та говорять. При входженні України в мутний союз всі митні надходження будуть іти до Москви, а портім розподіляться так, як вирішить комісія. (як саме, дивись нижче). Тобто, бюджет України не буде наповнюватися від оподаткування зовнішньоторгівельних операцій. Також в майбутньому передбачено зробити єдиним платіжним засобом на всій території держав мутного союза російський рубль. На практиці це буде означати, що РФ за рахунок емісії готівкової маси буде мати змогу фінансувати свої внутрішні витрати, а за наслідки інфліції розплачуватимуться решта. Нічого не скажеш - СУПЕРСПРАВЕДЛИВО!
Влад
7 лютого 2013 г. (18:47)
Неупереджено ознайомившись з умовами, на яких Україну так наполегливо тягнуть у мутний союз, будь кому зрозуміло, що це наддержавне утворення має на меті лише одне, повернення під повну владу Кремля колишніх союзних республік в статусі безправних колоній, які мають слугувати резервуарами біологічного матеріалу для розвитку московської метрополії. Всі їхні природні ресурси та території, за планами новітніх колонізаторів, мають перейти у їх повне розпорядження. Про перспективи розвитку духовності націй, що увійдуть у це потворне утворення і говорити годі. Все неросійське буде жорстоко знищуватися та придушуватися. Проте автори цих безумних планів, мабуть, дуже пагано вчили у школі історію. І їм невідомо, чим закінчувалося поневолення інших народів для загарбників. Їм би саме час думати, як трансформувати свою феодальну імперію в сучасну демократичну державу. Інакше, альтернатива лише одна - повний крах і остаточний розпад.
Влад
7 лютого 2013 г. (12:45)
Нема потреби дискутувати з приводу загальновідомих фактів. Стиль наведеного нижче опусу теж говорить сам за себе достатньо красномовно. Перспектива здобуття Україною енергетичної незалежності викликає у путінських холуїв шалений напад агресії та істерії. Звільнення України від кремлівського газового зашморгу унеможливлює політичний диктат з боку Москви та робить примарною реанімацію людожерської імперії в повному обсязі. З путінськими холуями все зрозуміло (анти"Украінскій вибор" медведчука, КПУ та інших), для них добре лише те, що добре путіну. Саму ідею здобуття енергетичної незалежності патріотично налаштовані сили не піддають ні найменшому сумніву. Але, перш ніж почати роботи по видобуванню сланцевого газу, треба переконатися в абсолютній стовідсотковій надійності технологій, щоб унеможливити забруднення підземних вод. Це питання не політичної риторики, це питання, без перебільшення, можливого подальшого безпечного проживання мільйонів людей. Навіть так необхідний нам газ власного видобування не може виправдати, небезпеки нового "Чорнобиля".
Аноним
7 лютого 2013 г. (12:43)
Помнится, Кумок во время недавних выборов в ВР, когда его вязали менты, грозился на страницах своего издания рассказать об источниках богатства местных князьков, стремившихся тогда во власть. Время идет, а разоблачающих статей нет. Не уж то передумали, Михаил? Как это неожиданно с вашей стороны :))
Влад
7 лютого 2013 г. (12:11)
Що чекає Україну у разі вступу до «мутного союзу». Спочатку треба розібратися з термінами. Слово «союз», в загальноприйнятому значенні, це угода про спільні дії в якійсь галузі для обопільної користі. Проте цей термін набуває радикально іншого змісту, коли його використовують кремлівські правителі стосовно України. В цьому випадку, «союз» означає повне та беззаперечне підкорення України, входження її у московську імперію на правах колонії. Підтвердження? Будь ласка! У наднаціональному керівному органі «мутного союзу» 65% голосів належатиме представникам РФ. Рішення цього органу обов’язкові для виконання всіма державами учасниками союзу.(для довідки, у Європейському Союзі рішення приймаються на основі принципу консенсусу, тобто, навіть незгода маленької Ірландії може заблокувати будь-яке питання). Що ж до ціни на природний газ. Дійсно для того, щоб заманити дурних «хахлов», Москва можливо і зробить якусь знижку на один-два роки. Але потім ціна все рівно повернеться до світового рівня. Тому що Росія взяла зобов’язання перед світовою організацією торгівлі про підвищення внутрішньої ціни до світової. Так що це лише «сир» у мишоловці! Після втягування України до цього «союзу» московськими очільниками вже заплановане примусове переселення 7 мільйонів українців до Сибіру та Далекого сходу, щоб створити живий щит проти китайської експансії. (про це була публічна заява). Ще один аспект. Україна в «мутному союзі» повністю втратить свій державний суверенітет, наслідком чого стане призов наших юнаків до лав російської армії. Для довідки, у російських збройних силах кожного року, лише від позастатутних стосунків та нещасних випадків гине близько 3 тисяч солдатів (це не враховуючи бойові втрати). Уявіть лише, скільки це гробів, якщо їх звести в одному місці! Чи Каятун не знає про це?. Впевнений, що чудово знає. То чому ж воно агітує за добровільне рабство? Це колабораціонізм, тобто зрада своєї Батьківщини в класичному вигляді. Повна моральна деградація, відсутність будь-яких прин
Влад
7 лютого 2013 г. (18:03)
Комментарий удален
Аноним
7 лютого 2013 г. (08:42)
Верить, что Украина станет мостом между Европой и Россией, Западом и Востоком. ------------------------------------------ Быть мостом, ковриком перед дверями, сморкательницой, плевательницой - не надоело? Может пора определиться? А вы хотите стать "мостом" между Европой и Россией - у только к вам вопрос: вы когда "мостом" станете - куда ЗАДНИЦЕЙ повернётесь - к Западу или Востоку? ;-)
Влад
7 лютого 2013 г. (17:49)
Нижче фрагмент (наводиться мовою оригіналу) з "Договора о Комиссии таможенного союза от 6 октября 2007 года" Статья 7 Комиссия в пределах своих полномочий принимает решения, имеющие обязательный характер для Сторон. Комиссия может принимать рекомендации, не носящие обязательного характера. Голоса между Сторонами в Комиссии распределяются следующим образом: Республика Беларусь – 21,5; Республика Казахстан – 21,5; Российская Федерация – 57. Решения принимаются большинством в 2/3 голосов. З цього фрагменту видно, що у разі входження України в мутний союз, для неї будуть обов'язковими рішення прийняті представниками РФ у підтримці ще однієї країни.
Влад
7 лютого 2013 г. (17:59)
Комментарий удален
Аноним
7 лютого 2013 г. (17:24)
Олаф и Влад из штанов выпригивают дабы гавкнуть бандеровским языком. Если бы хотели добра для своего народа и отечества, так бы не поступали.
свідомому владу
7 лютого 2013 г. (17:08)
А ну-ка напомните читающей публике, кто "накинув газовий зашморг" на Украину?
владу
7 лютого 2013 г. (16:24)
А в европейском союзе мы что захотим то и будем делать?Там даже на рыбалку несходиш куда хочеш.Там рыбакам указывают где ловить после соответствуещей регистрации.Так нахера мне эта Европа тем более что она скоро рассыпется.
олаф
7 лютого 2013 г. (16:43)
Підтримую багато з того, що сказав Влад. Підхід, до речі, дуже вже походить на "Свободівський". Ви пане часом не з місцевих свободівців?
олаф
7 лютого 2013 г. (16:49)
До речі, ИНОМУ МНЕНИЮ, мабуть ви читати українською не вмієте. Пан Влад по сланцевому газу зовсім не ЗА - добування його за рахунок здоров’я громадян. Напевно для вас там забагато літер…
Аноним
8 лютого 2013 г. (10:00)
Все понятно. Беднягу Вальтера не успели зацепить, Коротун тут как тут с другом Мишей. Раскручиваем дружаню в ипостаси "украинского выбора?" Михаил, Вы вроде бы умный человек, а наступаете на грабли в который раз?

Схожі новини: