Оппозиция внесла в Раду законопроект о перевыборах во всей Украине

Переглядів: 908

7 листопада 2012 16:04

Оппозиция внесла в Раду законопроект о перевыборах во всей Украине  фото
Законопроект предусматривает проведение повторных выборов на общегосударственном и всех 225 мажоритарных избирательных округах страны.

«Верховная Рада Украины постановляет назначить повторные выборы народных депутатов Украины в 225 одномандатных избирательных округах и в общегосударственном многомандатном избирательном округе на воскресенье 13 января 2013 года», - говорится в проекте постановления, передает Интерфакс-Украина.

Согласно пояснительной записке, в ходе выборов в Верховную Раду, состоявшихся 28 октября 2012 года, были нарушены избирательные права граждан Украины, в том числе и гарантированное Конституцией право граждан на свободное волеизъявление.

Основной целью принятия постановления, согласно пояснительной записке, является восстановление прав граждан на свободное волеизъявление и назначение повторных выборов народных депутатов Украины.

Финансирование дополнительных расходов из Государственного бюджета Украины в случае принятия этого постановления предложено осуществить за счет средств целевой субвенции из Госбюджета.

Напомним, Объединенная оппозиция «Батьківщина» ранее заявила, что не признает результаты выборов, пока оппозиционным кандидатам не вернут «украденные мандаты».

6 ноября Верховная Рада приняла постановление, которым предлагается рекомендовать Центральной избирательной комиссии назначить повторные выборы в 5 одномандатных округах — №94, 132, 194, 197, 223.



Имя:
Ваш комментарий:

Павло
7 листопада 2012 г. (16:37)
Вибори на Рокитнівщині, Рівненська обл.,155 виборчий округ Батьківщині губернатора Рівненської області Берташа В.М., голови Рівненської обласної ради Кічатого Ю.С., депутата ВРУ Сулковського П.Г. Переміг бандит Сорока М.П., який також починав красти в цьому районі. Зомбування вчителів, працівників державних установ, медичного персоналу, залякування звільненням з роботи в разі, якщо вчителі і їхні родини не проголосують за кандидата Сороку Володимира Петровича і «ПР». Також з метою здійснення контроль за голосуванням працівників бюджетної сфери була дана вказівка після голосування не згортати бюлетень, а просто кидати його в скриньку в тому виді в якому він і є (спостерігачі від «ПР» будуть здійснювати контроль, також людям доводилося що контроль керівництво «ПР» буде здійснювати через камери відео спостереження які встановленні на виборчих дільницях), ціллю залякування були батьки, які бояться за своїх дітей, діти за своїх батьків, родичі за родичів. Директорам шкіл та інших державних установ, які дозволять зустрітися будь кому із опозиції з колективами погрожували, що будуть звільнені з роботи. Була зроблена спроба звільнити вчительку Крутослобідської ЗОШ з роботи тільки за те, що вона поставила свій підпис в підтримку за кандидата від опозиції. Головний лікар Рокитнівської ЦРЛ Бурачек Микола Іванович поетапно проводячи зустрічі з підлеглими у всіх селах району наголошував, якщо село віддасть свої голоси за опозицію чи опозиційного кандидата то після виборів з цими людьми будуть розбиратися «бритоголові». «ПР» переможе 100%, а з тими хто не підтримав цю політичну силу і їхнього кандидата розберуться після виборів (це було зафіксовано з розмов з людьми в с. Буда). Голови сільських рад де найбільша народжуваність (в сім’ях по 8-12 дітей) через своїх підлеглих завідуючих клубів, працівників сільських рад та ФАП-ів обходячи ці родини відкрито заявляли, якщо не буде проголосовано за Сороку Володимира Петровича і «ПР» то в них заберуть дітей. Най

Схожі новини: