Пожежа на артилерійських складах біля Новобогданівки Мелітопольського району

Переглядів: 937

19 серпня 2006 18:45

Пожежа на артилерійських складах біля Новобогданівки Мелітопольського району фото
19.08.2006 о 14.10 внаслідок пожежі на артилерійських складах біля селища Новобогданівка Мелітопольського району пролунали вибухи боєприпасів, розмінуванням яких тривалий час займаються відповідні військові підрозділи.

На місце пригоди терміново виїхали в.о. голови облдержадміністрації Микола Фролов та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Янько. Завдяки оперативним діям через пів-години після початку вибухів було перекрито рух автотранспорту по трасі “Москва-Сімферополь”, призупинено залізничний рух та перекрито газопостачання. Одразу почалась евакуація населення, котре мешкає поруч з епіцентром вибухів.

Нині на місці пригоди перебувають підрозділи МНС та пожежних частин Мелітополя, які залучені до гасіння пожежі. Її причиною стало самозгоряння через надто спекотну погоду, яка тривалий час панує на Запоріжжі.

Окрім цього зараз розробляються схеми безпечного та безперебійного постачання хліба та питної води до Мелітополя та інших населених пунктів. Залізничні потяги, які рухаються в південному напрямку, спрямовано об'їзними шляхами.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: