Мошенничество в больнице

Переглядів: 848

27 червня 2011 12:21

Мошенничество в больнице фото

25 июня в милицию обратился представитель частной фирмы с заявлением о мошенничестве.

Неизвестный мужчина, представившись сотрудником строительной фирмы, которая выполняет ремонтные работы в Мелитопольской райбольнице, по телефону заказал 15 сварочных аппаратов и три сварочные маски. Фирма без предоплаты поставила товар в больницу, а неизвестный мужчина оттуда каким-то образом его забрал.

Вскоре выяснилось, что имущество исчезло, и платить за него больница не собирается. По данным Мелитопольского горотдела милиции, сумма ущерба около 21 тыс. грн. Возбуждено уголовное дело, ведется следствие.



Имя:
Ваш комментарий:

Борей
27 червня 2011 г. (19:20)
Красиво - классика жанра!!! :-)
САНИТАР
27 червня 2011 г. (19:53)
Да кто-то из районной власти закупку ведь подтвердил. Иначе бы не отпустили товар. Видно в сговоре воришки с властями :-P
тітонька
27 червня 2011 г. (21:27)
Я хочу всім повідомити, про ГРУБЕ порушення конституційних прав людини, в даному випадку неповнолітніх осіб! 23 червня 2011 року було призначене судове засідання по кримінальній справі, порушенній проти мого племінника. В цей день закінчувався двумісячний строк його перебування в СІЗО м.Вільнянська , згідно постанови міського суду м.Мелітополя. Однако в цей день не відбулося судове засідання, в зв'язку з тим що підсудний не був доставлений до суду з СІЗО. На даний момент я неможу встановити де знаходиться мій племінник і відповідні органи не дають ніяких пояснень щодо його місця перебування! Засідання суду перенесено на 6 липня 2011року, а це вже буде як 18 -й день НЕЗАКОННОГО УТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ! Ніякого рішення суду з приводу зміни або продовження міри запобіжного заходу небуло! Шановний суд та шановні представники прокуратури та міліції м.Мелітополя!!! Прошу Вас пояснити мені що відбувається? Вам всім треба грошей??? Так їх Ви не отримаєте бо їх немає! Натомість попереджую Вас, що я подала скаргу на Вашу халатну бездіяльність до вищестоящих органів!!!
Аноним
27 червня 2011 г. (22:29)
Пані тітка а у якій кримінальній справі проходіт ваш племник ? :-(

Схожі новини: