Мешканець Запоріжжя налагодив збут метадону за допомогою поштового зв’язку

Переглядів: 149

6 травня 2024 17:35

Мешканець Запоріжжя налагодив збут метадону за допомогою поштового зв’язку фото

Наркодилеру загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Оперативники Запорізького райуправління поліції отримали інформацію про те, що раніше судимий за корисливі злочини містянин займається збутом наркотичних речовин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Зловмисник, перебуваючи на програмі замісної підтримуючій терапії, отримував пігулки метадону, які поштовими відправленнями пересилав клієнтам у населені пункти сусідніх областей.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня працівники поліції провели санкціонований обшук за місцем мешкання підозрюваного. У його квартирі виявили три блістери «Метадон-ЗН» з пігулками по десять штук в кожному, чотири медичні шприци, дві ємності та чотири зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору (попередньо - метадон). Вилучені речові докази направлені на експертні дослідження.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.

 




Схожі новини: