"Думаю, він видихнув": Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим

Переглядів: 158

23 квітня 2024 19:00

Думаю, він видихнув: Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим фото

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

В інтерв'ю "Дивись" Єфросиніна прокоментувала стосунки з Горбуновим, ще більше заінтригувавши і до ладу нічого не пояснивши.

У 2019-му році Юрій був гостем шоу Маші "Екзамен", і вони чудово поспілкувалися як давні приятелі. Але у 2023-му Єфросиніна заявила, що не спілкується з Горбуновим ще з 2021 року. На запитання, що ж все-таки між ними сталося, Маша сказала:

"Я як тоді не коментувала, так і зараз не хочу, бо я сама з неповагою і презирством ставлюся до людей, які обговорюють і виносять якісь скандали, як особисті, так і професійні, а в нашому випадку це і особисті і професійні. Я єдине що можу сказати, що дуже тупа ця справа, Рома, видавати і демонструвати дружбу, коли насправді її не існує. Це все, що я можу сказати".

На уточнююче запитання Романа Кравця, чи було рішення не спілкуватися прийняте саме нею, Маша відповіла:

"Ну, судячи з того, що він вдіяв, він знав, що я взнаю, і знав, до чого це призведе, тоді звісно перестала спілкуватися, демонстративно абсолютно, я. Я думаю, що він і видихнув з цього, бо того він і вів".

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: