Як просто приготувати італійську пасту з томатами та бурратою від зірки The Pasta Queen

Переглядів: 185

20 квітня 2024 21:10

Як просто приготувати італійську пасту з томатами та бурратою від зірки The Pasta Queen фото

Зірка соцмереж італійська блогерка The Pasta Queen ділиться рецептом простої пасти, яку ви зможете приготувати самостійно. Тут ніжні макарони, з італійським секретом якості, соковиті налиті сонцем томати та ніжна, вершкова буррата.

Блогерка та кулінарка каналів The Pasta Queen Надя Катерина Мунно має 3.7 мільйони підписників у Інстаграмі та з пристрастю розповідає рецепти своїх улюблених італійських страв.

Інгредієнти:

  • 3 столові ложки оливкової олії першого віджиму
  • 2 зубчики часнику, роздавлені бічною стороною кухарського ножа
  • 230 г помідорів черрі
  • 225 г жовтих помідорів
  • 1 лимон, сік і цедра, розділені
  • 12 листків базиліка
  • 450 г орекьєте пасти
  • Морська сіль, за смаком
  • 1 кулька свіжої бурати

Спосіб приготування:

Доведіть велику каструлю з водою до кипіння. У середню сковорідку додайте оливкову олію та часник, поставте на слабкий вогонь (повільний вогонь) і залиште шипіти на 1−2 хвилини. Часник повинен стати дуже ароматним, коли він настоїться в олії.

Додайте помідори, половину лимонного соку і 4−5 листочків базиліка, порваних руками.

Готувати приблизно 5 хвилин або поки помідори не почнуть розм’якшуватись і пускати сік.

Коли вода закипить, посоліть її, щоб вона стала схожою на добре приправлений суп, додайте макарони і варіть приблизно 4 хвилини, або до стану аль денте. Залиште частину води від макаронів, потім злити орекьєту і додати в каструлю з помідорами.

Додайте ще один-два ополоники води і варіть, поки макарони не будуть повністю готові, а соус не стане кремоподібним.

Готову пасту на сковороді прикрасити рештою базиліка, лимонною цедрою та бурратою.




Схожі новини: