Водії загинули: у Запоріжжі на Хортиці сталася серйозна аварія

Переглядів: 198

20 квітня 2024 17:55

Водії загинули: у Запоріжжі на Хортиці сталася серйозна аварія фото

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 20 квітня, близько 05:30 у Вознесенівському районі Запоріжжя.

Про обставини ДТП повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

“Рухаючись головною дорогою, 29-річний водій «AUDI А5» порушив вимоги дорожнього знаку та не надав перевагу в русі автомобілю «Nissan», виїхавши на перехрестя. Відбулось зіткнення транспортних засобів з подальшим займанням одного з них.

Керманичі обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям. Два пасажири «AUDI А5» доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості”, - інформує відділ комунікацій ГУНП.

Рятувальники, як повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Запорізькій області, ліквідували займання легковика «Audi» на площі 5 кв.м. На місці ДТП загинуло 2 людей, ще двоє постраждало.

Надзвичайники разом із співробітниками поліції транспортували травмованих до карет швидких для подальшої госпіталізації в лікувальні заклади. Рятувальники змили залишки паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Для проведення слідчих дій на острові Хортиця зі сторони Хортицького району в бік вантового мосту у звʼязку з дорожньо-транспортною пригодою на кілька годин обмежувався рух транспорту. Заїзд на вантовий міст тимчасово здійснювався через другий вʼїзд (ближчий до кільця о. Хортиця).

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація – ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція Запоріжжя закликає водіїв бути обережними за кермом та дотримуватись Правил дорожнього руху!




Схожі новини: