Пономарьов, Тополя і Хома запрем'єрили кліп на пісню, присвячену військовим

Переглядів: 185

19 квітня 2024 18:00

Пономарьов, Тополя і Хома запремєрили кліп на пісню, присвячену військовим фото

18 квітня відбулася прем'єра кліпу на спільну пісню "Темна Нічка" Олександра Пономарьова, Михайла Хоми й Тараса Тополі. Музичний твір присвячений військовим та їхнім рідним.

За словами лідера гурту "Антитіла", Пономарьов за час повномасштабного вторгнення випустив чималу кількість пісень, які піднімають дух українців. Тому для Тараса було важливо долучитися до створення нової композиції, оскільки це на часі.

Олександр написав текст цієї пісні під час поїздки на благодійний концерт. Водночас кліп знімався протягом двох днів. До зйомок також залучили військових, оскільки пісня стосується безпосередньо їх самих. Ба більше, головними героями відеороботи стали Тарас Тополя, Олександр Пономарьов та Михайло Хома.

Музиканти з радістю та гордістю долучилися до співпраці з Олександром, оскільки вони є друзями. До того ж вони розуміють важливість підтримки артистів-колег у такий складний для України час.

Співаки вперше виконають цю пісню наживо 20 квітня. Виступ відбудеться в Києві, де вони також презентують спільну програму "Україна переможе". Ба більше, там ще проводитиметься збір на дрони.

Джерело: 24 канал




Схожі новини: