Зої Салдана і Кім Кардаш'ян: зірки Голлівуду вийшли на червону доріжку престижної премії

Переглядів: 152

16 квітня 2024 11:52

Зої Салдана і Кім Кардашян: зірки Голлівуду вийшли на червону доріжку престижної премії фото

Згідно з прес-релізом, цей блискучий захід, організований у Музеї Академії в Лос-Анджелесі, проводиться на честь тих, хто домігся успіхів у математиці та природничих науках.

Кожен лауреат отримує по 3 мільйони доларів. Шикарний гала-концерт незмінно привертає кавалькаду зірок першої величини, які проходять червоною доріжкою і роздають призи.

У Лос-Анджелесі 13 квітня відбулася 10-та щорічна церемонія вручення премії Breakthrough Prize. На зірковому заході були присутні багато голлівудських знаменитостей, зокрема співачка Кеті Перрі, актор Орландо Блум, співачка Ліззо, зірка "Аватара" Зої Салдана, модель Кім Кардаш'ян, повідомляє Daily Mail.

Кеті Перрі та Орландо Блум

На Breakthrough Prize Кеті Перрі прийшла в супроводі свого нареченого британського актора Орландо Блума. 39-річна авторка хіта Firework з'явилася на червоній доріжці в елегантній чорній сукні Coperni на бретелях з приталеним ліфом, заниженою талією та пишною спідницею, яку знаменитість доповнила срібними туфлями на підборах із закритим носком. Її темні локони були розділені посередині і зібрані в гладкий хвіст. З прикрас на Кеті були тільки срібні сережки та кафи. У руці виконавиця тримала невелику прозору сумочку, в якій лежав блиск для губ з написом "KP6 Top Secret".

Макіяж Перрі складався з об'ємних вій і мерехтливих срібних тіней навколо очей. Рожевий рум'янець і теплий контур були додані, щоб краще підкреслити її вилиці, а на губи було нанесено блиск тілесного кольору як завершальний штрих.

Орландо, з яким вона заручилася 2019 року, мав щеголеватий вигляд у класичному чорному смокінгу і білій класичній сорочці. Актор також одягнув чорну краватку-метелика і завершив образ чорними туфлями з гладкої шкіри.

Закохані разом позували для безлічі милих фотографій. Перрі та Блум мило трималися за руки.

Також було помічено, як Кеті перетиналася з Ліззо і вони недовго жваво розмовляли.

Ліззо

Співачка Ліззо привернула загальну увагу приголомшливим вбранням. 35-річна виконавиця хіта Truth Hurts вийшла на червону доріжку в ефектній чорній сукні від кутюр з ліфом у формі крила, що простягається за її плечі. Свій образ знаменитість доповнила чорними рукавичками і дизайнерськими туфлями на шпильці.

Співачка нанесла мінімальний макіяж, зробила короткий чубчик у стилі Бетті Пейдж і вдягнула прикраси сріблястого кольору: масивні сережки-кільця та кілька браслетів. Ліззо продемонструвала природну красу і випромінювала невимушену чарівність.

Зої Салдана

Святковий вечір також відвідала зірка "Аватара" американська кіноактриса Зої Салдана. Зої на церемонію вручення престижної премії прийшла в супроводі чоловіка Марко Перего. 45-річна актриса сяяла в чорній сукні без бретелей, прикрашеній паєтками, під яку взула глянцеві туфлі в тон. Вона нанесла легкий макіяж, підкресливши губи яскраво-червоною помадою, а її темне волосся було м'яко завите й укладене набік. З прикрас на Салдані були масивні сережки з дорогоцінним камінням і кілька каблучок.

Актриса розповіла, що її чоловік-кінорежисер дуже закоханий у неї. Відомо, що Пара одружилася 2013 року, у них є татуювання з обличчями одне одного в різних місцях тіла.

Кім Кардаш'ян і Кріс Дженнер

43-річна зірка реаліті-шоу прийшла на захід у білій шкіряній сукні з перехресними бретельками, яка облягала її фігуру. Власниця бренду SKIMS під шикарне вбрання взула прозорі босоніжки на дуже високих підборах.

Кім розпустила своє довге волосся з "мокрим ефектом", яке надало образу гламурного вигляду. Вона нанесла сяючий макіяж: використала рожеві рум'яна, темно-рожевий блиск для губ і підкреслила очі димчастими тінями для повік.

Кім прийшла в компанії зі своєю 68-річною мамою Кріс Дженнер, яка мала шикарний вигляд у чорному вбранні. Її образ складався з чорного піджака, надітого поверх напівпрозорої чорної сукні.

Джерело: Фокус




Схожі новини: