У Запорізькій області енергетики повернули світло понад двом тисячам родин, знеструмленим через рашистські обстріли

Переглядів: 157

15 квітня 2024 13:22

У Запорізькій області енергетики повернули світло понад двом тисячам родин, знеструмленим через рашистські обстріли фото

Цими вихідними «Запоріжжяобленерго» заживило понад 13,7 тисячі споживачів.

Протягом 12-14 квітня бригади «Запоріжжяобленерго» усунули нові пошкодження в електромережах прифронтових територій Василівського та Запорізького районів, спричинені рашистськими обстрілами, й повернули світло загалом 2014 родинам. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Також фахівці відновили енергопостачання загалом 11745 споживачів у Запорізькому районі та обласному центрі, що порушувалося через пошкодження електрообладнання.

Загалом станом на ранок 15 квітня внаслідок бойових дій на підконтрольній території Запорізької області без енергопостачання залишаються 3730 споживачів.

З технологічних причин знеструмлено 293 абоненти: 80 – у м. Запоріжжя, внаслідок пошкодження кабельної лінії електропередачі напередодні, ще 213 – на Новомиколаївщині, через пошкодження повітряної лінії електропередачі вже сьогодні зранку. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.




Схожі новини: