Настя Каменських проміняла Потапа на молодого співака

Переглядів: 175

11 квітня 2024 12:45

Настя Каменських проміняла Потапа на молодого співака  фото

Артистка знову підігріла інтерес до свого особистого життя.

Українська співачка Настя Каменських проміняла репера Потапа на молодого виконавця і вперше підтвердила інформацію про їхній зв'язок.

Так, хоч артистка й не коментує постійні плітки про своє розлучення, але сама доливає масла до вогню. Співачка виклала доволі провокативне відео, де вона фліртує з молодим сексуальним артистом. 

У кадрі співак Ostrovskyi демонструє свій торс і татуювання та наливає для виконавиці келих молока, а Каменських в яскравій сукні з глибоким вирізом звабливо йому усміхається.

У Мережі давно ширяться чутки про те, що скоро Каменських випустить новий дует з молодим виконавцем Ostrovskyi, який і з'явився в цьому відео. Схоже, це і є та сама колаборація, яку так активно обговорювали користувачі.

До речі, артисти неодноразово були помічені разом за лаштунками українських благодійних концертів чи премій. Що це — дружба, майбутня співпраця чи все ж таки у Каменських і Потапа не все так добре і артистка закрутила роман із молодим співаком? Сподіваємось, скоро сама виконавиця розкриє усі карти.

Зазначимо, артисти були помічені під час знімань у Києві, тож, очевидно, над відео працювала українська команда.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських поділилася, скільки коштів зібрала для ЗСУ завдяки другій частині благодійного туру "Я – Україна". Окрім того, артистка передала для військових гуманітарну допомогу.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: