СБУ встановила особи семи зрадників, які працюють на «мвс рф» на окупованій частині Запорізької області

Переглядів: 209

29 березня 2024 12:35

СБУ встановила особи семи зрадників, які працюють на «мвс рф» на окупованій частині Запорізької області фото

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

У результаті слідчих дій встановлено особи та повідомлено про підозру ще 7 ворожим поплічникам, які вступили до створеного агресором «головного управління мвс по Запорізькій області рф» на тимчасово захопленій частині регіону. Про це повідомляє Служба безпеки України. 

Одного зі зрадників призначили на посаду начальника відділу дізнання так званого «відділу поліції №3 увс по м. Василівка і Василівському районі».

Трьох інших колаборантів призначили на посади поліцейських патрульно-постової служби цього ж відділу.

Ще одного фігуранта було призначено на посаду чергового «відділу державної інспекції безпеки дорожнього руху управління міністерства внутрішніх справ росії «Мелітопольське».

Іншого функціонера призначено черговим ізолятора тимчасового тримання «відділу поліції № 2 увс  по м. Василівка і Василівському районі».

Також ворожу поплічницю призначено на посаду діловода окупаційного «Приморського відділу Бердянського управління мвс в Запорізькій області».  

Встановлено, що у лавах псевдоутворення вони виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території регіону. Для цього використовують масові репресії, переслідування і незаконні затримання громадян, зокрема учасників руху спротиву.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантам про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Викриття зловмисників здійснювали співробітники СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури.




Схожі новини: