Феесбешники затримали ще двох «диверсантів»

Переглядів: 210

26 березня 2024 17:45

 Феесбешники затримали ще двох «диверсантів» фото

Здається, боротьба з шпигунами-диверсантами набирає оберти. Сьогодні рашисти повідомили, що двох мешканців Запорізької області затримали за диверсійно-терористичну діяльність.

За версією путлєрівців, у березні минулого року молодший з них перебував у Запоріжжі та був завербований агентами ГУР. Після навчання мінно-вибухової справи він повернувся на підконтрольну російським військам територію та залучив свого батька до виконання завдання українських спецслужб щодо організації терактів на території Запорізької області.

З серпня по грудень 2023 року вони начебто скоїли серію терактів на об'єктах військової інфраструктури оркостану, також ними обладнано 18 схованок з великою кількістю мін, артилерійських снарядів різного калібру, а також вибухових речовин та стрілецької зброї.

Здається, фантазіям феесбешників немає меж, але є й проколи.

Дивіться самі. По-1-е, вони вжили термін «на підконтрольна російським військам територія»: а як же референдум.

По-2-е, прямого шляху з Запоріжжя до окупованих районів влітку минулого року вже не було: злочинець дізнався про якийсь великий склад диверсантського знаряддя, який рашисти не могли знайти більш ніж за рік?

По-3-е, щось нічого не було відомо про «серію терактів на об'єктах військової інфраструктури»: замовчували чи тільки видумали? І, нарешті, 18 схованок з артилерійськими снарядами - це забагато.

Як там писав класик: «поздравляю вас, гражданин соврамши!».

Скпіни з відео оперативної зйомки




Схожі новини: