Оля Полякова назвала три головні життєві поради для своєї 19-річної доньки

Переглядів: 190

23 березня 2024 09:45

Оля Полякова назвала три головні життєві поради для своєї 19-річної доньки фото

Співачка зізналася, чого навчає Машу.

Українська співачка Оля Полякова чесно відповіла, які життєві принципи закладає у свою старшу доньку Машу.

У своєму фотоблогу артистка була відвертою і зазначила три основні поради, яких хоче, щоб дотримувалася її донька. Передусім Оля наголосила на уникненні поспішного ухвалення рішень.

"Поспіх. Дуже важливо не піддаватися ритму цього світу і завжди мати холодну голову для ухвалення власних рішень, а не раптових "О, так!", коли ви переглянули відео в ТікТок чи поговорили з подружкою", – написала Полякова.

Наступним Оля вважає недоречною для доньки надмірну мрійливість, натомість радить покладатися на чіткі цілі та кроки задля їхнього досягнення.

"Правильні цілі, які діляться на маленькі кроки, – стратегія успішного мрійника. Інакше ви просто ризикуєте дозволяти дитині жити в ілюзії. Скажімо, дитина хоче співати, вона ж не мріятиме про це все життя. Вона піде вивчати нотну грамоту, до музичної школи тощо. Все ж таки втілення мрії – це про баланс, потрібний і на роботі, і в житті", – пояснила зірка.

Також Оля порадила Маші не знецінювати навчання в університеті, бо це розширює її світогляд.

"Дуже багато розмов "а чи варто вчитися в універі?", "ой, так курси дають те саме". Я не згодна. Курси не дають оточення, поглядів і такий розвиток мислення, як дає класна вища освіта", – додала знаменитість.




Схожі новини: