Москва почала перекидати військових з фронту в Україні на захист Бєлгорода

Переглядів: 224

21 березня 2024 16:22

Москва почала перекидати військових з фронту в Україні на захист Бєлгорода фото

РФ почала перекидати військових з фронту в Україні, щоб обороняти Бєлгород.

Про це повідомляє агенція Bloomberg. Таку інформацію журналісти агенції отримали від анонімного джерела, близького до Кремля.

«Атаки на Бєлгород змушують РФ відтягувати сили від лінії фронту», - заявила близька до Кремля особа, яка побажала не називати свого імені.

Співрозмовник видання сказав, що війна триває на території РФ. Однак, незважаючи на це, більшість мешканців Бєлгорода продовжують підтримувати російського лідера Володимира Путіна.

Три повстанські російські групи — Російський добровольчий корпус, Сибірський батальйон та Легіон «Свобода Росії» — взяли на себе відповідальність за нещодавні атаки на Бєлгород.

У середу вони попередили у соціальних мережах, що напади посилюються та закликали губернатора області видати наказ про повну евакуацію цивільного населення регіону.

Як повідомлялося, минулого вівторка, зранку легіон «Свобода Росії», РДК та Сибірський батальйон, добровольчі російські формування, які воюють на боці України, зайшли у Курську та Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Добровольчі російські формування, які воюють проти путінського режиму, анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську та закликали місцевих мешканців евакуюватися.

Джерело: Укрінформ




Схожі новини: