«Гаряча лінія» продовжує свою роботу

Переглядів: 2661

1 грудня 2023 10:20

«Гаряча лінія» продовжує свою роботу фото

Це стало можливим завдяки гранту від Media Development Foundation та Українській Асоціації Медіа Бізнесу

Менш ніж за місяць “Гаряча лінія” для переселенців Запорізької області стала популярною серед відвідувачів нашого сайту.

Питання можуть ставити люди, які були вимушені залишити свої домівки через війну, і ті, що залишилися на окупованій частині нашої області.

Вже понад 600 днів йде війна з російською навалою. Окупанти захопили більшу частину Запорізької області, багато людей були вимушені поїхати у більш безпечні міста України, де сьогодні будують своє життя. Люди чекають на перемогу та вірять, що зможуть повернутися у свої домівки.

Вимушені переселенці та мешканці тимчасово окупованих територій мають безліч питань до органів влади, які стосуються найрізноманітніших галузей, починаючи з того, як отримати компенсацію за зруйнований будинок чи знайти роботу, закінчуючи тим, як продовжити банківську пенсійну картку українського банку на окупованій частині області чи то за межами України.

Зі своїми питаннями, ви можете звертатися на нашу “гарячу лінію”, пишіть у телеграм https://t.me/MVzaput. Ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб ви отримали повну відповідь.

Ми працюємо для вас! Залишайтеся з нами!




Схожі новини: