Без документів: у Запорізькій області виявлено гуманітарний вантаж, що понад рік зберігався на складах підприємства

Переглядів: 436

21 листопада 2023 21:40

Без документів: у  Запорізькій області виявлено гуманітарний вантаж, що понад рік зберігався на складах підприємства фото

Під головуванням очільника ЗОВА Юрія Малашка відбулась традиційна нарада з керівниками структурних підрозділів, головами РВА та керівниками територіальних громад.

Присутні обговорили видачу матеріальних цінностей, які вже понад рік знаходились на базі одного з запорізьких підприємств. 

Так, в серпні року в складських приміщеннях  знайшли близько 200 тонн гуманітарного вантажу - продовольчих та непродовольчих товарів, які завезли туди ще в квітні 2022 р. та зберігали без відповідних договорів. 

Очільник Запорізької ОВА зазначив, що гуманітарну допомогу, яка не зіпсувалася, вже передали тим, хто її потребував найбільше: військовим та жителям прифронтових громад.

Наразі всі матеріали щодо факту розкрадання гуманітарки передано до правоохоронних органів. Особи, відповідальні за скоєний злочин, неодмінно будуть притягнуті до кримінальної відповідальності! Таке цинічне й безсовісне ставлення до людей в умовах війни - просто неприпустиме! - наголосив Юрій Малашко.

Джерело: сайт Запорізької ОВА

 




Схожі новини: