У Запоріжжі чоловік намагався вистрибнути з вікна гуртожитку на п’ятому поверсі

Переглядів: 404

15 листопада 2023 15:55

У Запоріжжі чоловік намагався вистрибнути з вікна гуртожитку на п’ятому поверсі фото

26-річний мешканець Вознесенівського району намагався вистрибнути з вікна кімнати на п’ятому поверсі гуртожитку. Самогубця за ноги схопили сусіди та тримали до прибуття правоохоронців. 

Учора до пішого патруля в складі працівників Бердянського районного відділу поліції звернулася схвильована жінка та повідомила, що з верхнього поверху гуртожитку по вулиці Перемоги звисає чоловік та кличе на допомогу. Поліцейські поспішили до місця події. 

За лічені хвилини правоохоронці дісталися кімнати на п’ятому поверсі, де самогубця за ноги тримали сусіди. Жінка та чоловік з інвалідністю не могли затягти потерпілого до приміщення, оскільки він ухопився руками за кондиціонер. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Капітан поліції Станіслав Димов затягнув чоловіка в кімнату. Пояснити своїх дій містянин не міг. Невдовзі на місце події прибули медики швидкої та відвезли чоловіка до місцевої лікарні.

https://www.youtube.com/watch?v=9wi22oo6uDo&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fzp.npu.gov.ua%2F&source_ve_path=MTc4NDI0




Схожі новини: