В Оріхові через ворожі обстріли спалахнув дах будинку

Переглядів: 328

14 листопада 2023 16:20

В Оріхові через ворожі обстріли спалахнув дах будинку фото

Через ворожі обстріли в Пологівському районі сталася пожежа

Впродовж доби внаслідок ворожих обстрілів в Оріхові Пологівського району сталася пожежа. Рятувальники ліквідували загоряння покрівлі житлового будинку на площі 150 кв.м. Інформація про жертв і постраждалих не надходила. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Запорізькій області. 

Також 13 листопада сапери ДСНС вилучили 1 бойову частину ракети від зенітно-ракетного комплексу «С-300», 2 одиниці касетних елементів від реактивної системи залпового вогню «Ураган», виявлені у населених пунктах Запорізького та Пологівського районах.

Вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками у спеціально відведених місцях з дотриманням правил безпеки.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 300 кілограмів гуманітарної допомоги, 200 літрів питної води та 20 тонн технічної води в місто Гуляйполе та село Новоданилівка Пологівського району.

Всього від ГУ ДСНС для вилучення вибухонебезпечних предметів, ліквідації пожеж і надання допомоги залучалося 38 рятувальників та 10 одиниць техніки.




Схожі новини: