Він лякає, а мені не страшно

Переглядів: 417

13 листопада 2023 21:40

Він лякає, а мені не страшно фото

Третя світова війна йде вже п'ятнадцять років

На головному Інтернет-ресурсі рашистів РІА з'явилася публікація Олександра Дугіна – одного із основних ідеологів путлерівців. Назва красномовна: «Від України до Близького Сходу: світ стоїть на порозі третьої світової» Ось ключові посилання:

«Росія як полюс багатополярного світу воює із Заходом в Україні. Багато ісламських країн під впливом західної пропаганди не ясно розуміли причини, цілі та саму природу цієї війни, вважаючи, що йдеться про регіональний конфлікт (а таких чимало й у самому ісламському світі).

Але тепер, коли глобалізм у палестино-ізраїльському конфлікті торкнувся безпосередньо всіх мусульман світу, спеціальна військова операція Росії та в їхніх очах набуде зовсім іншого змісту. Адже це боротьба багатополярного світу з однополярним, а отже, ведеться вона не лише в інтересах Росії як полюса, а й побічно (а то й безпосередньо) в інтересах усіх геополітичних полюсів, що формуються».

Річ у тому, що третю світову війну розв'язано путлером ще 2008-го в Грузії, продовжено в Криму, Донбасі та Сирії, а стало очевидним для всього світу 24 лютого 2022-го. Вісь зла в ній Росія – Іран – Північна Корея, сили добра – Україна та колективний Захід. Хамасівці в Ізраїлі споряджені Іраном та проінструктовані Росією.

Спочатку цивілізований світ покінчить з ХАМАСом та Ісламським джихадом, потім, ймовірно, з Хізбаллою, а там і до рашистів дійде черга. І ніхто їм не поможе. Нема кому.




Схожі новини: