Українські війська продовжили наступ у західній частині Запорізької області: карти ISW

Переглядів: 369

13 листопада 2023 13:35

Українські війська продовжили наступ у західній частині Запорізької області: карти ISW фото

За повідомленнями ISW, українські війська не проводили жодних заявлених чи підтверджених наземних атак у районі кордону Донецької та Запорізької областей 12 листопада.

Російські війська продовжили наступальні операції в районі кордону Донецької та Запорізької областей 12 листопада, але не досягли жодних підтверджених успіхів.

Український Генштаб повідомив про безуспішні російські наступи поблизу Золотої Ниви та Старомайорського.

Російські блогери стверджували, що російські війська атакували на південь від Великої Новосілки, включаючи безуспішні атаки під Старомайорськом.

Російські ЗМІ заявили, що 11 листопада російські війська просунулися в районі Старомайорська та Новодонецького.

Російський батальйон "Схід", що дислокується в районі кордону Донецько-Запорізької області, заявив, що спостерігається висока активність вздовж усієї лінії Урожайне-Старомихайлівка і що сусідні з ними російські війська перейшли у наступ.

ISW повідомляє, що українські війська продовжили наступальні операції у західній частині Запорізької області 12 листопада і, як повідомляється, просунулися вперед.

Російські блогери стверджували, що українські сили незначно просунулися в районі Новопрокопівки та зайняли позиції на північний захід від Вербового.

Український військовий оглядач також повідомив, що українські війська досягли успіху на захід від Роботиного та вибили підрозділи російської армії з позицій на тактичних висотах у цьому районі.

Російські війська продовжили наступальні операції в західній частині Запорізької області 12 листопада і досягли незначних підтверджених успіхів. Відеозапис з геолокацією, опублікований 12 листопада, показує, що російські війська досягли незначного посилення на північ від Копані.

Російські війська нещодавно відбили позиції в раніше втрачених траншеях між Роботиного та Новопрокопівкою. Про це свідчать відеозаписи з геолокацією.

Український генштаб повідомив, що російські війська провели невдалі атаки поблизу Роботиного.

Російський блогер стверджував, що підрозділ російської армії штурмує українські позиції поблизу П'ятихаток, хоча добровольчі батальйони, що діють поблизу населеного пункту, стверджували, що жодної активності немає.

Джерело: РБК-Україна




Схожі новини: