У Запорізькій області внаслідок негоди були знеструмлені понад 27 тисяч споживачів

Переглядів: 382

30 жовтня 2023 17:07

У Запорізькій області внаслідок негоди були знеструмлені понад 27 тисяч споживачів  фото

Негода, яка в суботу прокотилася Україною, захопила й низку територій Запорізької області.

Буревій спричинив численні пошкодження в електромережах ПАТ «Запоріжжяобленерго», внаслідок яких загалом знеструмлювалися 27,3 тисячі споживачів на територіях обслуговування Вільнянського та Оріхівського міжрайонних та Запорізького РЕМ, а також у м. Запоріжжя.

Протягом вихідних аварійно-ремонтні бригади енергокомпанії працювали в режимі 24/7 та повністю відновили енергопостачання цих територій. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго" на офіційній сторінці у "Фейсбуці". 

Вчергове довелося енергетикам усувати й руйнування в електромережах прифронтових територій, спричинені рашистськими обстрілами. Загалом протягом 27-29 жовтня наші фахівці повернули світло 778 родинам на Гуляйпільщині, до 407 домівок на Вільнянщині та до 32 осель по Степногірській дільниці, що знеструмлювалися внаслідок бойових дій.

Станом на 09:00 30 жовтня без енергопостачання залишаються 25 955 споживачів у 64 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території). Всі відключення пов’язані із бойовими діями.

 

 




Схожі новини: