Загинули разом: у Запоріжжі російська ракета вбила молоде подружжя

Переглядів: 466

18 жовтня 2023 23:52

Загинули разом:  у Запоріжжі російська ракета вбила молоде подружжя фото

З-під завалів дістали тіла трьох мешканців, які вважалися зниклими безвісти. У медичні заклади доставлено п“ятьох поранених. Про це повідомила  Запорізька обласна військова адміністрація,

У місцевих пабліках пишуть, що російська ракета С-300 вбила молоду подружню пару музиканта та баристи, які одружились у листопаді минулого року.

Спочатку знайшли 23-річного Данила Коваленка. Його дружину, 20-річну Діану, знайшли під завалами пізніше. Їх родичка написала, що хлопець зробив пропозицію Діані в бомбосховищі: «Они знали, что война в любой момент может их развести. Они знали, что нужно ценить каждую минуту».

Рятувальники евакуювали 50 мешканців будинку, врятували одного. Врятували також кота, який 13 годин провів під завалами. Він жив у квартирі на третьому поверсі, яка зазнала руйнувань внаслідок прильоту ракети. Пухнастик перебуває у стані шоку, має невеликі поранення, але живий.

Нагадаємо, близько 1:30 російські терористи розпочали ракетний обстріл Запоріжжя. Пролунали шість гучних вибухів, які розбудили містян.

Одна ракета влучила в багатоквартирний будинок по проспекту Соборному, зруйнувавши перекриття з 5 по 3 поверх. Внаслідок влучання знищені 8 квартир, у багатьох вилетіли вікна.

В результаті нічної ворожої ракетної атаки зазнали пошкоджень близько 30 багатоповерхівок (переважно в них повилітали вікна). Також постраждали 11 приватних будинків, 2 навчальних та 2 медичних заклади, 2 спортивних заклада. Обстеження триває.




Схожі новини: