У Запорізькій області відновили електропостачання понад 16 тисячам абонентів

Переглядів: 338

16 жовтня 2023 15:40

У Запорізькій області відновили електропостачання понад 16 тисячам абонентів  фото

Протягом минулої п’ятниці та вихідних ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 16,3 тисяч споживачів, з них понад 6,5 тисяч – у прифронтових територіях.

Зокрема, на Оріхівщині, енергетики повернули світло загалом 6 424 родинам у 21 населеному пункті. Ще 144 домівки, знеструмлені через ворожі обстріли, були заживлені по Степногірській дільниці.Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго".

Також фахівці Запорізьких міських електромереж усунули низку технологічних порушень, що мало місце в електромережах обласного центру в суботу-неділю, та відновили енергопостачання загалом 9 706 абонентів, у тому числі – знеструмлених внаслідок обстрілів рашистами м. Запоріжжя минулої ночі.

Станом на ранок 16 жовтня через бойові дії без енергопостачання залишаються 25 930 споживачів у 64 населених пунктах прифронтових територій Запорізької області – на Оріхівщині, Гуляйпільщині та по Степногірській дільниці.

На тимчасово окупованих територіях ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану.




Схожі новини: