У Запорізькому районі через порушення правил експлуатації пічного опалення спалахнув будинок

Переглядів: 250

16 жовтня 2023 17:05

У Запорізькому районі через порушення правил експлуатації пічного опалення спалахнув будинок  фото

Впродовж доби рятувальники здійснили 15 виїздів, у тому числі ліквідували 12 пожеж

До Служби порятунку «101» вчора ввечері надійшло повідомлення про те, що в одному із населених пунктів Запорізького району сталася пожежа. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що горить стеля житлового будинку на площі 12 кв.м. Вогнеборці оперативно ліквідували займання. Жертв та постраждалих немає.

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 7 рятувальників та 2 одиниці техніки. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Запорізькій області. 

Сьогодні вночі надійшло повідомлення про пожежу в одному із населених пунктів Запорізького району. Прибувши на місце події, надзвичайники встановили, що горить господарча споруда на загальній площі 18 кв.м. Вогнеборці оперативно приборкали пожежу. Жертв та постраждалих немає.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 90 рятувальників та 20 одиниць техніки.




Схожі новини: