У Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів та негоди були знеструмлені понад вісім тисяч споживачів

Переглядів: 432

9 жовтня 2023 15:40

У Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів та негоди були знеструмлені понад вісім тисяч споживачів фото

Протягом 6-8 жовтня ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання понад 8 тисяч споживачів, у тому числі – знеструмлених через бойові дії.

Сьомого жовтня внаслідок ворожих обстрілів с. Біленьке Запорізького району було пошкоджено повітряну лінію електропередачі та порушено енергоживлення 484 родин. Попри великий обсяг роботи, менш ніж за 8 годин енергетики усунули пошкодження та повернули всім мешканцям села світло. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго"

Також фахівці енергокомпанії відновили енергопостачання 2 населених пунктів (171 абонент) Гуляйпільщини та 36 домівок по Степногірській дільниці, що знеструмлювалися через бойові дії.

Крім того, протягом вихідних була усунута низка технологічних порушень в електромережах Запорізького та Вільнянського міжрайонного РЕМ, а також обласного центру, спричинених несприятливими погодними умовами. Загалом відновлено енергопостачання понад 7,4 тисяч домогосподарств та юридичних осіб.

Станом на ранок 9 жовтня без енергопостачання залишаються 25 929 споживачів у 64 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території). Всі відключення пов’язані із бойовими діями.




Схожі новини: