Майже тисяча осель без світла: ворожі обстріли спричинили нові пошкодження електромереж у Запорізькій області

Переглядів: 406

3 жовтня 2023 16:50

Майже тисяча осель без світла: ворожі обстріли спричинили нові пошкодження електромереж у Запорізькій області  фото

Ворожі дії вчора спричинили нові пошкодження в електромережах Оріхівського міжрайонного РЕМ та Степногірської дільниці.

Внаслідок ворожих обстрілів було порушено енергопостачання 966 осель та 5 юридичних осіб відповідно. Відновити енергоживлення планується сьогодні за умови стабільної безпекової ситуації. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго"

Крім того, наприкінці дня внаслідок технологічного порушення були знеструмлені 470 абонентів у 5 населених пунктах на території обслуговування Вільнянського міжрайонного РЕМ. Аварійно відновлювальні роботи тривають.

Вчора фахівці ПАТ «Запоріжжяобленерго» усунули руйнування в електромережах прифронтових територій Запорізького краю, спричинені бойовими діями, та відновили енергопостачання 4,3 тисяч споживачів.

Зокрема, наші бригади повернули світло 4 271 родинам та юридичним особам у 4 населених пунктах Степногірської дільниці та 20 місцевим родинам в одному з населених пунктів Оріхівщини, що були знеструмлені раніше через рашистські обстріли.

Станом на ранок 03 жовтня без енергопостачання залишаються 27 365 споживачів у 73 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).

 




Схожі новини: