Дивитися в очі загиблим Героям: ще в одному селищі Запорізького району відкрили Алею пам'яті

Переглядів: 441

30 вересня 2023 13:00

 Дивитися в очі загиблим Героям:  ще в одному селищі Запорізького району відкрили Алею памяті фото

У Кушугумській громаді відкрили ще одну Алею пам’яті загиблих військовослужбовців. Відкриття меморіального місця у смт Малокатеринівка приурочили до Дня пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за Україну.

На алеї встановили 12 пам’ятних дошок зі світлинами односельців, які віддали життя за Україну.

Голова громади Володимир Сосуновський відзначив знаковість місця, де облаштували Алею Пам’яті. «Кожен, хто буде проходити і проїжджати повз, буде дивитися в очі загиблим Героям, згадуватиме тих, хто захищав Україну. На жаль, тепер центральна площа кожного селища буде мати такі алеї. Наш обов’язок пам’ятати та цінувати подвиг нашого світлого воїнства і піклуватися про їхні родини».

Війна торкнулася кожної родини, на захист держави і нації стали батьки, чоловіки, сини, брати, сестри, доньки, матері.

Ми з сумом і скорботою згадуємо наших загиблих воїнів: Череватий Олександр Миколайович, Прочан Олександр Станіславович, Гринь Олександр Євгенович, Рашевський Артем Артурович, Лісяк Андрій Костянтинович, Лєбєдєв Сергій Миколайович, Кабанець Вадим Анатолійович, Вельбик Василь Васильович, Варжель Сергій Петрович, Саржин Тарас Вікторович, Лехт Володимир Вейнович, Булмак Андрій Геннадійович.

«Воїни, які загинули, віддали найдорожче – своє життя – заради того, щоб в їхніх сімей було майбутнє, щоб вони могли жити, вчитися, працювати. І кожен з нас на своєму місці працює, щоб наблизити таку довгоочікувану перемогу, – зазначила староста селища Людмила Волик. – Ми віримо в те, що перемога стає ближчою, і робимо все, щоб не згасла пам’ять про Героїв, які поклали своє життя».

Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів. Ми ніколи їх не забудемо. І молимось, аби на цій алеї не збільшувалась кількість меморіальних стел. Слава Україні! Героям слава!

Напередодні Алею пам’яті загиблих військовослужбовців відкрили в селищі Балабине.

Джерело: Кушугумська селищна громада

 




Схожі новини: