Обладнання для порятунку: запорізька волонтерка передала в Оріхів бійцям ДСНС допомогу від норвежців

Переглядів: 399

13 вересня 2023 10:37

Обладнання для порятунку: запорізька волонтерка передала в Оріхів бійцям ДСНС допомогу від норвежців фото

Галина Гончаренко передала рятувальникам з Оріхова пожежне обладнання

Росіяни щодня продовжують стирати з лиця землі Оріхів. Від постійних обстрілів в місті регулярно виникають пожежі, і робота рятувальників там триває цілодобово.

Керівниця волонтерського центру «Солдатський Привал», депутатка Запорізької міської ради фракції «Європейська Солідарність» Галина Гончаренко за підтримки норвезьких партнерів передала підрозділу ДСНС м. Оріхів необхідне обладнання.

«Це обладнання буде використовуватись пожежними рятувальниками: спеціальний одяг, взуття, носилки для евакуації осіб похилого віку, аварійно-рятувальне обладнання, шоломи та респіратори, дякую за допомогу нашим друзям норвежцям, і вам особисто» - ділиться  співробітник 20-ї пожежно-рятувальної частини м. Оріхова.

Це вже не перша допомога, яку запорізькі та норвезькі волонтери надають оріхівським  рятувальникам.

«Ми всі знаємо, що переживає наш славний Оріхів кожної доби: обстріли і пожежі, там біда. Але водночас в місті працюють дуже мужні хлопці, які попри труднощі виконують свою роботу, кожного дня рятують цивільне населення. Впевнена, що це обладнання допоможе їм. Вони раділи, як діти коли побачили, що ми збираємось передати», - ділиться Галина Гончаренко.




Схожі новини: