Прощальний залп: у Запоріжжі попрощалися ще з одним загиблим під час служби поліцейським

Переглядів: 543

17 серпня 2023 16:53

Прощальний залп: у Запоріжжі попрощалися ще з одним загиблим під час служби поліцейським  фото

У Запоріжжі попрощалися із загиблим поліцейським Олексієм Лемешком

12 серпня армія країни-агресора поцілила керованою авіабомбою по місту Оріхів. Унаслідок удару поліцейський Іван Іщенко загинув на місці, а за життя його колеги Олексія Лемешка три дні боролися лікарі. Але, на жаль, на світанку 15 серпня його серце перестало битися.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області,26-річний Олексій родом із Оріхова.

«Чотири роки життя він присвятив службі в поліції. Обстоював Закон і правопорядок на території свого регіону, дбав про безпеку земляків. Мужній та відповідальний, позитивний і добросердий — таким він залишиться в пам’яті колег. Бракує слів, щоб передати біль втрати», - говориться в повідомленні.

Сьогодні, 17 серпня, відбулися панахида та поховання інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області Олексія Лемешка.

В останню путь правоохоронця проводжали рідні та близькі, керівництво поліції Запоріжжя та колеги. У поліцейського залишилися мати та старший брат.

Нагадаємо, 12 серпня, в результаті чергового авіаудару по Оріхову на місці загинув поліцейський Іван Іщенко. Поранення різного ступеню важкості отримали четверо поліцейських та 8 цивільних. Частину доставили в медзаклади у важкому стані.

15 серпня кількість жертв серед правоохоронців збільшилась — помер Олексій Лемешко. Олексій став третім поліцейським з початку широкомасштабного вторгнення просіян, який загинув, знаходячись на бойовому посту.




Схожі новини: