Окупанти не дають поховати вбитих у Бердянську хлопців

Переглядів: 492

30 червня 2023 16:03

Окупанти не дають поховати вбитих у Бердянську хлопців фото
Тіграна та Микиту досі не поховали

Рідні не змогли поховати у Бердянську 16-річних юнаків, яких вбили окупанти. Таким чином загарбники намагаються приховати злочин. 

Як повідомляли "МВ", прощання з Тіграном Оганнісяном та Микитою Хангановим мало відбутися вчора, 29 червня. Але з'ясувалось, що тіла хлопців рідні не змогли зібрати. 

"Не зважаючи на те, що прощання з Тіграном і Микитою було заплановане у Бердянську на вчора, їх досі не поховали, - про це повідомила Ольга Решетилова - керівниця Медійної ініціативи за права людини. - Протягом усього вчорашнього дня сім'ї чекали на дозвіл слідчих забрати тіла з моргу, проте так його і не отримали. Натомість увесь день морг був оточений військовими. Сьогодні стало відомо, що тіла нібито повезли на експертизу в Мелітополь. Ми розуміємо для чого росіяни це роблять. Вони намагаються приховати сліди своїх злочинів, адже по характеру уражень очевидно, що було вчинене вбивство, що в хлопців стріляли прицільно і на ураження. Але всі ці хаотичні дії злочинців не мають сенсу. Нам все відомо і все зафіксовано. Нічого приховати уже не вдасться. Просто дайте рідним попрощатися з дітьми".




Схожі новини: