Університет Мелітополя очолила Наталія Фалько

Переглядів: 648

30 червня 2023 14:35

Університет Мелітополя очолила Наталія Фалько фото
Наталія Фалько продовжить керувати педуніверситетом

У Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбулись вибори ректора. Зі значним відривом перемогла Наталія Фалько. 

За посаду ректора змагались два представники університету. Свою кандидатуру, зокрема, висунула кандидат психологічних наук, доцент Наталія Фалько, яка до повномасштабного вторгнення очолювала кафедру психології. Але у травні 2022 року вона взяла на себе керівництво вищим навчальним закладом, адже Людмила Москальова, яка на той момент виконувала обов'язки ректора, пішла на співпрацю з окупантами й не виконала розпорядження профільного міністерства про перереєстрацію вишу. 

Другим претендентом став Євген Прокоф'єв - кандидат педагогічних наук, доцент, з 2020 року є експертом з якості освіти. У МДПУ Євген Геннадійович працював з 1996 року на різних посадах, останнім часом викладає у Національному університеті фізичного виховання і спорту України. 

"За результатами таємного голосування переможницею виборів визнано кандидатку психологічних наук, доцентку Фалько Наталю Миколаївну. Її кандидатуру підтримали 99,3% учасників голосування. Саме Наталія Фалько продемонструвала ефективний менеджмент у надзвичайно критичних умовах, ініціювала переміщення нашого університету, сприяла невпинності його функціонування і виконання пріоритетних завдань в умовах воєнного стану", - повідомляється на сторінці університету у Facebook.

 




Схожі новини: