З Мелітополя до Чонгару відновили дорогу. Підготовка до зустрічі ЗСУ?

Переглядів: 654

7 червня 2023 18:33

З Мелітополя до Чонгару відновили дорогу. Підготовка до зустрічі ЗСУ? фото
Пропагандисти вихваляються ремонтом траси на Крим

На трасі Мелітополь-Чонгар завершується капітальний ремонт - той самий, який фейкова влада обіцяла закінчити ще до початку 2023 року. Таке враження, що поспішають підготовувати шлях для Сил оборони. 

В жовтні 2022 року про початок робіт з відновлення асфальту на ділянці дороги між Мелітополем та Джанкоєм звітував гауляйтер єбалицький. За його словами, планувалось виконати ремонт 120 км, хоча це відстань саме до Чонгару, до Джанкоя вона вдвічі більша. Спочатку завершити роботи самопроголошений керівник обіцяв до 30 листопада.

Пізніше один з кримських посадовців на росТБ зазначав, що вже до кінця року об'єкт здадуть, говорячи вже про ділянку між Мелітополем та Чонгаром. Але минуло вже п'ять місяців 2023 року, а підрядник ще продовжує укладати "верхній шар". Звісно, пропагандисти вихваляють якість робіт, але увагу на термінах не акцентують і традиційно показують лише шматочок дорожнього полотна. Виглядає, непогано, тим паче на фоні заяв про неминучий контрнаступ ЗСУ. Нашій техніці буде простіше рухатися саме по новому асфальту. 

 




Схожі новини: