Gateway 2nd Edition – популярний курс англійської мови

Переглядів: 644

23 травня 2021 19:33

 Gateway 2nd Edition – популярний курс англійської мови фото

Gateway 2nd edition – це оновлений навчально-методичний комплекс створений задля покращення знань з англійської мови. даного курсу Його видавництвом займається Macmillan, цільова аудиторія курсу підлітки, саме тому інформація що подається в ньому максимально актуальна для сучасних учнів. Придбати його можна в книжковому інтернет магазині Буклетка https://www.bookletka.com/gateway-2nd-edition.html

Новий удосконалений НМК складається з семи рівнів, здатних забезпечити учнів знаннями в компетенції від А1+ до С1 рівня. Курс приділяє багато уваги якісній підготовці до ЗНО, сумлінно пройшовши його, екзамени не стануть проблемою, навіть міжнародні іспити. Отримані знання будуть вкрай корисними та актуальними не тільки в плані продовження навчання у вишах, але й при поступленні на роботу і розбудові кар’єри. НМК здатний максимально розвинути усі основні мовленнєві навики. Враховуючи це, не дивно, що він користується величезною популярністю в Україні і в усьому світі, отримав схвальні відгуки вітчизняних педагогів, та допущений до освітнього процесу МОН України.

Оновлене видання зберегло усі позитивні риси попередніх випусків, які також отримали міжнародне визнання й широко використовувалися у вітчизняних навчальних закладах. Проте нове видання створене таким чином, щоб максимально відповідати реаліям сьогодення. Воно доповнене актуальною і важливою інформацією та підтримує тісний зв'язок із сучасністю, що не залишається без уваги учнів. Така інформація неодмінно буде для них цікавою, і завдяки невимушеній манері викладання зможе викликати у них жвавий інтерес до пошуку нових знань.

Gateway 2nd edition отримав багату інтерактивну складову. Він наповнений візуалізацією, постерами, картинками, та відео файлами, які доступні на компакт-дисках в якості додатків. Відеоролики переносять тематику уроку на різноманітні життєві ситуації, що покращує сприйняття. Також тут можна прослухати аудіозаписи, які покликані розвивати мовлення та аудіювання, покращити рівень розмовної мови та збагатити словниковий запас. Окремо слід виділити Grammar guides – граматичну складову кожного розділу, вона дозволяє студентам підняти свій рівень знань з граматики. НМК не забуває й про доступ до онлайн уроків в рамках дистанційного навчання. Все це допомагає учням здобути більш якісні знання, а вчителям спростити підготовку до занять та урізноманітнити їх, попутно зробивши більш цікавими.

*




Схожі новини: